Survivor: Η γκάφα του Μάριου για την "τσουπωτή" Λάουρα & το σόου

13.03.2017
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Και σήμερα για το Survivor θα σου μιλησω.

Στην επίθεση έχουν περάσει οι "μαχητές" που πλέον φαίνονται αποφασισμένοι να καταγράψουν σερί νίκες, τη μια μετά την άλλη σε έπαθλα φαγητού κι ασυλίας. Η αλήθεια είναι πως ένιωσαν την πείνα στο πετσί τους σε σημείο λυποθυμίας. Θυμήσου τον Βασάλο να χάνει τις αισθήσεις του από την αδυναμία.

Η πείνα των προηγούμενων όμως ημερών φαίνεται πως έχει λετουργήσει ποικιλοτρόπως στην ψυχολογία της ομάδας που βλέπουν στα πρόσωπα των διασήμων τον μεγάλο εχθρό. Σε ένα βαθμό τους δικαιολογώ αλλά μάλλον οι συνθήκες αρχίζουν να γίνονται τόσο πιεστικές που ένας - ένας οι παίκτες αρχίζουν και ξεχνούν αθλητικά ιδεώδη και προσχήματα.

Ιδιαίτερα αντιπαθής για αρκετούς στην αντίπαλη ομάδα αλλά και για τον Μάριο τον Κύπριο είναι η Λάουρα, κάτι που έχει φανεί και σε παλαιότερες δηλώσεις για τα οπίσθιά της - αφού ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει πως μια γυναίκα αγύμναστη όπως η Λάουρα καταφέρνει να κερδίζει σε αγωνίσματα. "Δεν μπορώ να περιμένω τη Λάουρα με τον κώ…ον τον τόσον να κερδίζει" είχε πει χαρακτηριστικά. Στην τελική από πότε ο "κ$λ*ς" έχει να κάνει με τις αθλητικές επιδόσεις; Μάριε έχασες το γυναικείο σου κοινό σου με αυτή σου την ατάκα, ειδικά αν σκεφτείς τη μέση ελληνίδα που ταυτίζεται με την "τσουπωτή" Λάουρα. Τσουπωτές και μη κοκκαλιάρες του κόσμου ενωθείτε...

Ας επανέλθω όμως στο νέο σκηνικό. Αυτή τη φορά ο Μάριος το τερμάτισε κάνοντας λόγο για σόου. Κατά το αγώνισμα η Λάουρα τραυματίστηκε κι όπως συμβαίνει σε κάθε ανάλογη περίπτωση οι γιατροί της παραγωγής σπεύδουν για ν΄αξιολογήσουν την κατάσταση. Με το που το είδε ο Μάριος ξεκίνησε το θάτρο του παραλόγου. Με υποτιμητικό ύφος έκανε λόγο για σόου και φώναζε πως ο ίδιος αγωνίστηκε με τραυματισμένο γόνατο.

Οι μαχητές κέρδισαν τελικά το έπαθλο - που αυτή τη φορά ήταν ένα λαχταριστό κρουασάν - δέχτηκαν όμως την κριτική αλλά και το μάθημα της ομάδας των διασήμων περί fair play. Λίγο πολύ Χούτος και Λάουρα ξεκαθάρισαν πως απουσιάζει από τον Μάριο η ευγενής άμιλα ενώ η "τσουπωτή" της ομάδας - που λατρεύει το φαγητό και δε το κρύβει - έσφαξε με το γάντι τον αγενή συμπαίκτη της, κάτι που προφανώς έκανε τον ίδιο να καταλάβει την "πατάτα".

Τότε ήταν μόνο που ο ίδιος θέλησε κάπως να μπαλώσει οσα δε μπαλώνονται... Δες το βίντεο και βγάλε τα συμπεράσματά σου.