Είναι ο Σάκης Τανιμανίδης ο νέος Αρναούτογλου;

04.03.2017
Το crash test επιβάλλεται! Οι δύο πιο επιτυχημένοι παρουσιαστές του Survivor στο παρελθόν και σήμερα (ποιος θυμάται άλλωστε το Μαρκουλάκη στο Survivor Ελλάδα- Τουρκια) μπαίνουν στο μικροσκόπιο για να δούμε τελικά, αν ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ο διάδοχος του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αγαπημένε Μου Σωτήρη,

Έχοντας μια ηλικία που μου επιτρέπει να θυμάμαι με ακρίβεια τη σκευωρία της Ορθούλας με την Ευαγγελία για να πετάξουν εκτός Survivor στο Mega τον ΟΥΚα Ηλία Βαλάση και έχοντας ακολουθήσει πιστά το Γρηγόρη Αρναούτογλου ακόμα κι όταν πετούσε τηλεοράσεις από τα μπαλκόνια και περιμένοντας την αγελάδα Κλάρα να αφοδεύσει, είμαι σίγουρα σε θέση να αναγνωρίσω το διάδοχό του: ναι πιστεύω ακράδαντα πως ο Σάκης Τανιμανίδης είναι μια νέα, εξελιγμένη μορφή του Γρηγόρη, σε μια νέα εποχή και στην Ελλάδα της κρίσης και να που το στηρίζω.

Ο Σάκης φέρνει νούμερα: Όπως έκανε και ο Γρηγόρης στο ξεκίνημά του. Ο Αρναούτογλου είτε έκανε πρωινό, είτε βραδινό σόου, είτε ταξιδιωτική εκπομπή, είτε talk show έφερνε νούμερα, όχι ότι σταμάτησε να το κάνει ως σήμερα αλλά στα πρώτα του χρόνια υπήρξε σαρωτικός. Το ίδιο σαρωτικός είναι και ο Σάκης, γιατί είχαμε πολλά χρόνια να θυμηθούμε εκπομπή να γίνεται τόσο viral, να έχει τέτοια αποδοχή στο κοινό όπως το Survivor 2017. Και δεν είναι μόνο τα 50αρια και 60αρια στην τηλεθέαση, είναι που πας για καφέ, πας στο γυμναστήριο και όλοι μιλάνε για το ριάλιτι επιβίωσης στο Δομίνικο.

Kαι για σένα τον κακόπιστο που θα πεις ότι είναι το concept πιασάρικο ή οι παίκτες αυτοί που κεντρίζουν το ενδιαφέρον, θυμήσου πως έχουμε δει πολλά πιασάρικα κόνσεπτ να πηγαίνουν άπατα ή να ξεκινούν ελπιδοφόρα και να μην τα βλέπει κανείς. Ο Σάκης όπως ο Γρηγόρης έχουν το κοκαλάκι της νυχτερίδας.

Ο Σάκης δεν καπελώνει τις εκπομπές που παρουσιάζει: Όπως και στο World Party έτσι και στο Survivor o Tανιμανίδης είναι εκκεντρικός τόσο όσο του πρέπει. Έτσι, αφήνει χώρο στους παίκτες σήμερα και στο συνεργάτη του Μαυρίδη στο World Party να φανούν. Στο ξεκίνημά του, και ο Γρηγόρης φρόντιζε να μην καπελώνει κανένα, από την Κλάρα την αγελάδα, τους παίκτες του Survivor στο Mega, αλλά και τους συνεργάτες τους: είτε αυτή ήταν η Θρασκιά, ο Μουτσινάς, η Μπουλέ στο πρωινό, είτε ο Δημήτρης Σταρόβας στο 2Night Show.

Σάκης και Γρηγόρης ήρθαν από τη Θεσσαλονίκη: Το ξεκίνημα και των δύο παρουσιαστών έγινε από τη συμπρωτεύουσα που αποτελεί κοινή τους αφετηρία και βάση. Αυτό μόνο τυχαίο δεν το λες! Ο Σάκης λατρεύει τα ταξίδια- το ίδιο και ο Γρηγόρης. Και οι δύο παρουσιαστές ξεκίνησαν από ταξιδιωτικές εκπομπές: World Party ο Σάκης, Όμορφος Κόσμος ο Γρηγόρης και οι δύο έδειχναν πόσο απολαμβάνουν την επαφή με άτομα που ούτε έχουν δει ξανά, ούτε και πρόκειται να συναντήσουν πάλι, είτε μιλάμε για τον παππού στο πιο ορεινό χωριό της Ελλάδας ή τον πιο διάσημο street artist της Νέας Υόρκης. Η οικειότητα που δημιουργούν και οι δύο στον άνθρωπο με τον οποίο μιλάνε είναι αξεπέραστη. Η προσωπική ζωή και των δύο έρχεται στο προσκήνιο! Ήταν η Ράνια Θρασκιά η γυναίκα που ο Γρηγόρης ήθελε να παντρευτεί; Έφτασε ο Γρηγόρης κοντά στο γάμο με τη Νάντια Μπουλέ; Έκανε πρόταση γάμου ο Τανιμανίδης στην αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα; Και οι δύο παρουσιαστές αγαπούν έντονα με τον Τανιμανίδη στην εποχή των social media να μας δείχνει φάτσα φόρα και με μεγαλύτερη άνεση κομμάτια της προσωπικής του ζωής, σε αντίθεση με το Γρηγόρη που από τότε που έγινε πατέρας, λίγες στιγμές μας έχει δείξει με το γιο του Αναστάση ενώ ακόμα δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με τη μητέρα του παιδιού του Κατερίνα Κόκλα.

Ο Σάκης τσακώνεται με συνεργάτες, και ο Γρηγόρης έχει master στο άθλημα. Επικές υπήρξαν πάντα οι κόντρες του Αρναούτογλου με τους συνεργάτες του: στα μαχαίρια με το Μουτσινά, σε τρελή κόντρα με κάθε συμπαρουσιαστή στο Όμορφο Κόσμο το πρωί, άγρια τσακωμένος με τη Χρουσαλά στο Πολύ την Κυριακή, ακόμα και με τη Μαρία Μπεκατώρου στα Καρντάσιαν και με το Καλομοιράκι στο Πιο πολύ την Κυριακή είχε καταφέρει να ακουστούν σχόλια για δύσκολη συνεργασία. Τα ίδια και με το Σάκη. Μέτα το World Party, η σχέση του με τον πάλαι ποτέ κολλητό του Γιώργο Μαυρίδη, πάγωσε όπως το παγόβουνο που χτύπησε τον Τιτανικό και ναυάγησε τη φιλία και συνεργασία τους.

Κι από κορμί; Να αναγνωρίσουμε πως στο ξεκίνημά του ο Αρναούτογλου δεν υπήρξε μεν φέτες αλλά ήταν αδυνατούλης. Ε, ο Σάκης στο ξεκίνημά του είναι κορμί, φέτες, ζηλευτός και ευχόμαστε κι έτσι να μείνει! Κι από παρουσιάση; Ναι ναι, ο Τανιμανίδης είναι σαφώς πιο λιγομίλητος από τον Αρναούτογλου αλλά και οι δύο θα μπορούσαν να εμπλουτίσουν το λεξιλόγιο τους. Ο Σάκης ειδικά που είναι και νέο παιδί, οφείλει και πρέπει να το κάνει! Τελικό συμπέρασμα: Με σωστές επιλογές στα επόμενα του βήματα, ο Σάκης όχι μόνο θα γίνει ο νέος Αρναούτογλου αλλά εύκολα θα τον ξεπεράσει!

Η Κατίνα σου...