Ο Μπραντ Πιτ & η Τζένιφερ Άνιστον πρωταγωνιστές σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας

02.03.2017
Αγαπημένε μου Σωτήρη, τα άκουσες τα νέα για το διάσημο πρώην ζευγάρι; Περίμενε να σου τα πω εγώ από την αρχή γιατί δεν τα πολυπαρακολουθείς αυτά... Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Οι δυο τους λέγεται ότι γνωρίστηκαν το 1998 όταν οι ατζέντηδές τους κανόνισαν ένα "ραντεβού στα τυφλά" που τελικά τους "βγήκε". Κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όμως σιγά σιγά άρχισαν να κυκλοφορούν.

Η φωτογραφία είναι από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις τους στα βραβεία Emmy το 1999.

Ύστερα από δυο χρόνια σχέσης, οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν, δεν άφηναν πρεμιέρα και επίσημη εκδήλωση που να μην παραβρεθούν και όλοι τους αποκαλούσαν το Χρυσό Ζευγάρι του Χόλιγουντ. Στις 29 Ιουλίου 2000 παντρεύτηκαν με μια τελετή που πραγματοποιήθηκε εν πλήρη μυστικότητα και για τα πέντε επόμενα χρόνια ύπηρξαν το παράδειγμα της ευτυχίας με τις φήμες να τους θέλουν κάθε τρεις και λίγο να γίνονται γονείς να μην επαληθεύονται ποτέ.

Και το 2004, ο Πιτ ξεκινά τα γυρίσματα της ταινίας "Mr & Mrs Smith" όπου στο πλευρό του έχει την Αντζελίνα Τζολί. Η γνωριμία αυτή στάθηκε μοιραία και ο γάμος με την Άνιστον διαλύθηκε το 2005. Για την ιστορία να σου θυμήσω ότι στις επίσημες πρεμιέρες της ταινίας, ο Μπραντ εμφανίστηκε μόνος και ο γάμος του είχε ήδη λήξει.

Ο Μπραντ και η Αντζελίνα επέμεναν από την αρχή ότι μπορεί η γνωριμία -προφανώς και η "φλόγα"- να ξεκίνησε στα γυρίσματα, όμως η σχέση τους ξεκίνησε μετά τον χωρισμό του από την Τζεν. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τις λεπτομέρειες και αυτή είναι η αλήθεια..

Η φωτογραφία κάτω είναι από την τελευταία επίσημη εμφάνιση του ζεύγους το 2004 στην πρεμιέρα της ταινίας "Τροία". Και μετά ήρθε το τέλος...

Από εκείνη τη στιγμή και μετά άρχισε άλλο "σίριαλ". Οι "Μπραντζελίνα" πανευτυχείς με τα έξι παιδιά τους και η Τζεν σε διάφορες σχέσεις ατυχείς, μέχρι τη στιγμή που γνώρισε τον Τζάστιν Θερού, τον οποίο και παντρεύτηκε, όμως "η καρδιά της ανήκει πάντα στον Μπραντ"

Γενικά η Άνιστον δεν μιλά στον Τύπο για τα προσωπικά της, όμως κάποια τιγμή υπήρξε σαφέστατη:

"Υπάρχουν τόσες πολλές εσφαλμένες αντιλήψεις για μένα. Η πιο μεγάλη πάντως θα έλεγα ότι αφορά στο τρίγωνο με τον πρώην σύζυγό μου, καθώς και με την έχθρα που υποτίθεται ότι κρύβεται από πίσω. Είναι διαρκής. Μια ιστορία που δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ και έχει να κάνει με τα χρήματα που βγάζουν μερικοί από αυτό. Μια ιστορία που δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα".

Και γενικά, κάθε φορά που δήλωνε κάτι, τα συναισθήματά της για τον Μπραντ δεν φαινόταν να είναι και τα... θερμότερα..

Τώρα λοιπόν που εκείνος χώρισε -και μάλιστα τόσο άσχημα όσο χώρισε- άνοιξε νέο κεφάλαιο στο γνωστό σίριαλ της σχέσης του με την πρώτη πρώην, που φτάνει όμως στα όρια της επιστημονικής φαντασίας.

Ο Μπραντ, λέει, έψαξε και βρήκε το κινητό τηλέφωνο της Τζεν και επικοινώνησε μαζί της με γραπτά μηνύματα και εκείνη του συμπαραστάθηκε με ζεστασιά αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Όχι, λέει ο άλλος, δεν έγιναν έτσι τα πράγματα γιατί, πολύ απλά (!;) οι δυο τους, στην πραγματικότητα δεν σταμάτησαν ποτέ να επικοινωνούν. "Βρίσκονται σε επαφή όλα αυτά τα χρόνια και ο Τζάστιν είναι ΟΚ με αυτό αρκεί που ξέρει ότι η Τζεν θέλει απλά να είναι ευγενική και δεν κρύβεται κάτι άλλο πίσω από αυτό", μεταφέρει, λέει, πηγή της DailyMail...

Aυτό είναι το σενάριο, Σωτήρη μου. Και πες μου.. Είναι ή δεν είναι επιστημονικής φαντασίας;;;

Ζ.Κ.