Grammys 2017: Πώς έκανε η Αντέλ ρεζίλι την Μπιγιoνσέ χωρίς να το καταλάβει [photos & vds]

13.02.2017
Αγαπημένε μου Σωτήρη. Ήταν η βραδιά της Αντέλ η χθεσινή, όμως φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να τη διαχειριστεί απόλυτα. Το συναίσθημα την "έπνιξε" και μάλιστα όχι μόνο μία φορά. Και αυτό έγινε εις βάρος της λαμπερής εγκυνομούσας συνυποψήφιάς της, αν και άθελά της, κατά πάσα πιθανότητα.

Το είδαμε, λοιπόν και αυτό: 5 βραβεία Grammy κέρδισε χθες η Αντέλ, μεταξύ των οποίων αυτά για το Άλμπουμ και το Τραγούδι της Χρονιάς. Ο κόσμος παραλληρούσε, αλλά έλα που εκείνη δεν έδειχνε να το πιστεύει...

Το χαιρόταν μεν, δεν μπορούσε να διανοηθεί γιατί δεν κέρδισε το "είδωλο των παιδικών της χρόνων (!)" δε, η Μπιγιονσέ. Και φρόντισε να εκφράσει αυτή την απορία της δημόσια, ξανά και ξανά!

Κλάμα η Αντέλ, κλάμα η Μπιγιονσέ... Πολύ δάκρυ, αλλά αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς κατέληξε η συγκίνηση. Γιατί για καλό έλεγε και ξανάλεγε η Αντέλ ότι "δεν μπορεί να δεχτεί το βραβείο αυτό αφού θεωρεί το Άλμπουμ Lemonade της Μπιγιονσέ κλάσεις ανώτερο", αλλά για κακό ακουγόταν. "Για μένα το Lemonade ήταν το άλμπουμ της χρονιάς οπότε ως φαν της Μπιγιονσέ πέθανα μέσα μου σήμερα", ειπε χαρακτηριστικά.. Ο,τι πεις Αντέλ μου... ό,τι πεις

Με δάκρυα τα μάτια παραδέχτηκε η Αντέλ πόσο πολύ αγαπά την Μπιγιονσέ, πόσο πολύ τη "σημάδεψε" μεγαλώνοντας, και θυμήθηκε ότι την άκουγε όταν ήταν 11 χρονών και άλλα όμορφα.

Ένα ξέσπασμα που δύσκολα μπορεί να εξηγηθεί αν δεν θεωρήσει κανείς ότι έρχεται ως αποτέλεσμα κάποιας... κατάθλιψης -ή κατανάλωσης αλκοόλ, στην καλύτερη.

Δάκρυσε και η Μπιγιονσέ μην μπορώντας προφανώς να καταλάβει τι της έλαχε. Μόνο να φανταστεί κανείς μπορεί τι θα σκεφτόταν από μέσα της ακούγοντας αυτό το παραλλήρημα της καλλιτέχνιδος που στην ουσία θριάμβευσε σαρώνοντας όλα τα ουσιαστικά βραβεία της βραδιάς. Για τη ιστορία, η Μπιγιονσέ κέρδισε επίσης δυο βραβεία, τα Best Urban Contemporary Album και Best Music Video... Εντάξει!

Και επιστρέφουμε στην Αντέλ, η οποία εκτός του ότι έσπασε ένα από τα βραβεία της στη μέση για να το μοιραστεί με το είδωλό της [φωτό κάτω], πήγε στα παρασκήνια και συνέχισε να μιλά για εκείνη, συνεχίζοντας το "κακό" που ξεκίνησε επί σκηνής.

"Πίστευα πραγματικά ότι ήταν η χρονιά της. Τι στα κομμάτια πρέπει να κάνει για να κερδίσει το Άλμπουμ της Χρονιάς;", αναρωτήθηκε με πόνο καρδιάς η Αντέλ ενώ βυθίστηκε στις αναμνήσεις:

"Θυμάμαι όταν ήμουν 11 ετών, καθόμασταν με μερικές φίλες και κάναμε πρόβα για να πούμε ένα τραγούδι. Πιθανότατα να είχα προτείνει κάτι από Spice Girls και εκείνες με ρώτησαν αν είχα ακούσει το "Νο, Νο, ΝΟ" των Destiny’s Child. Δεν το είχα ακούσει. Και θυμάμαι πώς ένιωσα όταν άκουσα τη φωνή της. Την ερωτεύτηκα στιγμιαία. Αυτό που ένιωσα όταν άκουσα για πρώτη φορά το No No No, ήταν ακριβώς το ίδιο που ένιωσα όταν άκουσα πρώτη φορά το Lemonade πέρσι", άνοιξε την καρδιά της η Αντέλ, για να ρίξει και τη βόμβα αμέσως μετά..

"Όλοι οι άλλοι καλλιτέχνες που σήμαιναν τόσα πολλά για μένα έχουν πεθάνει"...

Μπρρρρ! Εσύ για καλό τα είπες, όλα αυτά, αλλά, βρε Αντέλ μου, πολύ φοβάμα όμως ότι η βασίλισσα Μπέι δεν τα εξέλαβε ακριβώς έτσι!!! Άδικο έχει;;

Ζ. Κ.