Η Μάγισσα: Νέος θρήνος στο Λασκαραίικο, η αντίδραση του Μάρκου στην εγκυμοσύνη και ένα άκυρο «φάουλ»

15.11.2023
Η Μάγισσα: Νέος θρήνος στο Λασκαραίικο, η αντίδραση του Μάρκου στην εγκυμοσύνη και ένα άκυρο «φάουλ»
Ο Μάρκος τη γλίτωσε και σίγουρα, εκείνη που χάρηκε περισσότερο ήταν η Θεοφανώ, η οποία αναγκάστηκε να του αποκαλύψει ότι είναι έγκυος.

Το επεισόδιο της Τρίτης τελείωσε με τη δολοφονία του ρασοφόρου ο οποίος είχε τελικά αποκαλύψει την ταυτότητά του. Επρόκειτο για τον Τζανέτο Λάσκαρη, ο ο οποίος, όμως, έφτασε τόσο κοντά στο να επιστρέψει στην οικογένειά του (έστω και λόγω καταστάσεων καθώς τόσο καιρό δεν ήθελε να αποκαλυφθεί) μόνο και μόνο για να δολοφονηθεί (χωρίς ουσιαστικό λόγο) από κάποιον καπετάνιο που δεν είχαμε ξαναδεί, παρόλο που του έλεγε ξανά ποιος είναι στην πραγματικότητα.

{https://twitter.com/toparasito/status/1724527849128767842}

Ίσως στην πιο άκυρη σκηνή όλης της σειράς μέχρι τώρα, ο Τζανέτος Λάσκαρης, ο πάλαι ποτέ αρχηγός της φαμίλιας των Λασκαραίων που επέζησε από τόσες και τόσες κακουχίες, έπεσε νεκρός κι εμείς, αυτόν που συμπονούμε πάνω απ' όλους είναι ο έρμος ο Κανέλλος ο οποίος αγκαλιάζει επιτέλους τον χαμένο του αδελφό, όμως εκείνος είναι νεκρός!

Οι Πανθέοι: Ο Ανδρέας επιβεβαιώνει τις υποψίες του για τη Μάρμω και τον Κίτσο - Ένα κι ένα κάνουν δύο

9_2.png

{https://twitter.com/feggaropctra/status/1724528375451004985}

Ο Κανέλλος μαθαίνει την αλήθεια για τον χαμένο του αδελφό και, φυσικά, η οργή του θα ξεσπάσει στον Μιχαήλ, την ίδια στιγμή που οι Γερακάρηδες συνεχίζουν να κρύβονται με τα νέα, όμως, να είναι αποθαρρυντικά, ενώ εμείς μαθαίνουμε (ο Σπήλιος, όχι ακόμη) πως εκείνος που τους πρόδωσε τελικά δεν ήταν κάποιος ξένος αλλά ο ίδιος ο Πετρούνης.

{https://twitter.com/DimitraAntonia7/status/1724537419582570554}

Στο μεταξύ, ο Πετρούνης επιστρέφει στον πύργο του, μαζί με τη γιαγιά του και οι αναταράξεις θα είναι ισχυρές!!!

9_3.png

Όσο για τον Μάρκο; Εκείνος αναρρώνει έχοντας στο πλευρό του και τη Θεοφανώ, η οποία του αποκαλύπτει ότι είναι έγκυος. Η αντίδρασή του όμως δεν ήταν αυτή που περίμενε ιδανικά και παρόλο που εκείνος της είπε (όχι και τόσο πειστικά, η αλήθεια είναι) πως θα βρουν μια λύση μαζί αλλά ας μην το μάθει κανείς μέχρι τότε, η κοπέλα βρίσκει τη λύση μόνη της, ή μάλλον, της τη βρίσκει ο Φρίξος, ο οποίος προτείνει να την παντρευτεί ώστε να πουν ότι το παιδί είναι δικό του.

{https://www.youtube.com/watch?v=3G06vPLezmY&ab_channel=ANT1TV}

Η λύση αυτή δεν θα αρέσει στον Μάρκο, αλλά ούτε και στους φανς, οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό θέλουν τη Θεοφανώ να βρίσκει τον δρόμο της μαζί με τον Αντρέι. Μπορεί να γίνει κι αυτό. Ουδείς ξέρει, όμως όλο και κάτι πλανάται στην ατμόσφαιρα μεταξύ αυτών των δύο και αυτό δεν είναι ιδέα μας!!

{https://twitter.com/dreamer_sofie/status/1724522212525318283}

Προς το παρόν ιδού το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου.

{https://www.youtube.com/watch?v=Xe80TYx7VQ4&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 15.11.2023 - 17:04