Το προξενιό της Ιουλίας: Η παλιά φωτογραφία που αποκαλύπτει πολλά

15.11.2023
Το προξενιό της Ιουλίας: Η παλιά φωτογραφία που αποκαλύπτει πολλά

Ύστερα από πολλά σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους, Ραζίνης και Στασινόπουλος βάζουν στην άκρη την έχθρα τους για χάρη των παιδιών τους. Ο γάμος μεταξύ Γρηγόρη και Φιλιώς έχει συμφωνηθεί (τουλάχιστον ανάμεσα στους γονείς τους).

{https://www.youtube.com/watch?v=eDumnz_g0Ck&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τα όνειρα κυκλώνουν τη ζωή του Χρήστου που αρχίζει να έχει έμμονες ιδέες ότι ο πατέρας του κακοποιούσε βάναυσα τη μητέρα του. Το μνημόσυνο του Νικόλα Σκούταρη τελείται στον Τύρναβο και ο Γρηγόρης αποφασισμένος να μιλήσει με την Ιουλία της γράφει ένα γράμμα και πηγαίνει να της το δώσει εκεί, παρά τις αντιρρήσεις και τους φόβους της Αλεξάνδρας.

6_7.png

Το γράμμα καταλήγει στα χέρια του Ζήση, που αναλαμβάνει να το δώσει στην Ιουλία, μιας και το μνημόσυνο είναι κατακλυσμένο από κόσμο που δεν πρέπει να δουν τον Γρηγόρη. Όμως η Φιλιώ που τον εντοπίζει, τρέχει να τον συναντήσει. Εκεί ο Γρηγόρης για άλλη μια φορά δεν ανταποκρίνεται στον έρωτά της. Το γράμμα φτάνει στα χέρια της Ιουλίας, η οποία το διαβάζει αργά το βράδυ.

Οι Πανθέοι: Ο Ανδρέας επιβεβαιώνει τις υποψίες του για τη Μάρμω και τον Κίτσο - Ένα κι ένα κάνουν δύο

Την ίδια στιγμή, η μητέρα της με τον αδελφό της αδειάζουν το σπίτι τους στον Τύρναβο και από ένα παιχνίδι της μοίρας, ένα καλά κρυμμένο μυστικό βγαίνει στο φως και αποκαλύπτεται η αλήθεια που κρατούσε τις δυο οικογένειες, της Στάσας και του Στράτου μακριά. Ακόμη ένας έρωτας που χάθηκε μάταια, ένας έρωτας, όμως, που ταλαιπωρεί και ανθρώπους πολλά χρόνια μετά. Θα παραδεχτεί, όμως η Στάσα την αλήθεια;

{https://www.youtube.com/watch?v=wDjrtAz8KKQ&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 15.11.2023 - 15:54