Οι Πανθέοι: Ο Ανδρέας επιβεβαιώνει τις υποψίες του για τη Μάρμω και τον Κίτσο - Ένα κι ένα κάνουν δύο

15.11.2023
Οι Πανθέοι: Ο Ανδρέας επιβεβαιώνει τις υποψίες του για τη Μάρμω και τον Κίτσο - Ένα κι ένα κάνουν δύο
Τα κομμάτια του παζλ ενώνονται και η αλήθεια (μαζί με την προδοσία) δεν αργούν να βγουν στο φως!

Πολλές οι ενδείξεις και όσο κι αν δεν θέλει να τις αντιμετωπίσει, ο Ανδρέας δεν έχει πια άλλη επιλογή καθώς οι αποδείξεις για το ότι η γυναίκα του τον απάτησε με τον ανιψιό του και ότι μάλιστα αυτό είναι κα΄τι που γνωρίζει και η πιστή τους υπηρέτρια, Σεβαστή, είναι ατράνταχτες.

Ο γιατρός καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να διατηρήσει την ψυχραιμία του, όσο οι υποψίες του για τη Μάρμω και τον Κίτσο ολοένα και επιβεβαιώνονται. Η Μάρμω του έχει πει ότι έκαναν συνέχεια βόλτες με τη Σεβαστή στην Κόρινθο και η Σεβαστή ότι έμεναν συνέχεια μέσα στο σπίτι. Άσε που άκουσε και τις δυο γυναίκες να μιλάνε για «αυτό που έζησε μαζί του στην Κόρινθο». Μετά ήρθε η καρφίτσα που δεν είχε αγοράσει εκείνος και φυσικά η αποκάλυψη πως και ο Κίτσος έλειπε από την Αθήνα τον καιρό που έλειπαν και ο ίδιος και η Μάρμω.

Πλέον, είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει ευθέως και τους δύο…

Τι πιο ξεκα΄θαρο; Ο Ανδρέας επισκέπτεται τον Κίτσο στο ατελιέ του και βλέπει τον πίνακα στον οποίο δουλεύει αυτό τον καιρό. Αναγνωρίζει τον Ακροκόρινθο και βλέπει στο κε΄ντρο του μια γυναικεία μορφή που, χωρίς άλλο, είναι η Μάρμω.

{https://www.youtube.com/watch?v=ygP-qWSFiec&ab_channel=SKAI.gr}

Από την πλευρά του ο Κίτσος δεν μπορεί να δεχτεί το χωρισμό του με τη Μάρμω και προσπαθεί να την προσεγγίσει. Εκείνη όμως, γεμάτη ενοχές για τον Ανδρέα, αναγκάζεται να τον διώξει. Ο Κίτσος, απελπισμένος, δεν ακούει κανέναν και ωθείται στην αυτοκαταστροφή

Η Χρυσοστόμη και η Ιλαρία συνεχίζουν τις προσπάθειες να πείσουν την Καλή να πάρει πίσω την κατάρα για το νόθο παιδί, εκείνη όμως είναι αμετακίνητη στη θέση της. Επιπλέον, η Χρυσοστόμη σκαρφίζεται ένα ακόμα σχέδιο για να αποτρέψει να βγει στο φως η ταυτότητα του νόθου…

5_4.png

Η Λιάνα προσπαθεί να εξηγήσει στον Θωμά τους λόγους για τους οποίους δέχτηκε την πρόταση γάμου του Γαζή εκείνος όμως αρνείται να την καταλάβει. Ο Μαρμάρης βρίσκει ακόμα μια ευκαιρία για να εδραιώσει την επιρροή του στον Φάνη, η Πέλλα όμως αρνείται να τον βοηθήσει αυτή τη φορά. Η Θάλεια επιμένει στην απόφασή της να παντρευτεί τον Στέφανο κάνοντας έξαλλη τη Μερόπη. Ο Στέφανος, όμως, κάνει την έκπληξη καθώς ζητά το χέρι της Θάλειας έχοντας κρυφακούσει για την εγκυμοσύνη, κάτι που όλοι οι υπόλοιποι αγνοούν!

1_104.png

{https://www.youtube.com/watch?v=4rYV-940lSw&ab_channel=SKAI.gr}

Τελευταία τροποποίηση στις 15.11.2023 - 14:52