Σασμός: Ξαφνικοί χωρισμοί, συγκρούσεις και η Μαρία Τζομπανάκη μιλά για το φ...

14.11.2023
Σασμός: Ξαφνικοί χωρισμοί, συγκρούσεις και η Μαρία Τζομπανάκη μιλά για το φ...
Η Μαρία Τζομπανάκη παίζει με τον φακό όμως ως Καλλιόπη στον Σασμό ζει το ένα δράμα μετά το άλλο.

Ο τρίτος (και τελευταίος) κύκλος του Σασμού έχει έρθει πιο σκοτεινός από τους προηγούμενους, τουλάχιστον ως προς τη στεναχώρια και τη «μαυρίλα» που έχει καλύψει τις ζωές όλων, χωρίς εξαίρεση, των ηρών της.

Ένα «παράθυρο» χαμόγελου είδαμε στο instagram της Μαρίας Τζομπανάκη η οποία μοιράστηκε μια παιχνιδιάρικη φωτογραφία της από τα γυρίσματα με μια λεζάντα που, μάλλον, κάτι θέλει να πει.

«Στο γύρισμα. Περιμένοντας να νυχτώσει για το φ….», γράφει η Μαρία Τζομπανάκη και τα σενάρια ξεκίνησαν. Τι να είναι αυτό το «φ»; Φινάλε, Φονικό, Φιλί; «Κοντός ψαλμός αλληλούια», λέμε εμείς και περιμένουμε τις εξελίξεις που μόνο ευχάριστες δεν θα είναι και αυτό είναι σίγουρο. Ο Σασμός ολοένα και πιο... μαύρος, ως προς τις τραγωδίες που χτυπούν αλύπητα τους πρωταγωνιστές.

{https://www.instagram.com/p/CzoZG4QIgFd/}

Μέχρι να το «πάρει το ποτάμι όμως», ιδού μια γεύση του τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης ενώ τα spoilers μιλάνε αφενός για τον χωρισμό της Θοδώρας από τον Γιώργο αλλά (δυστυχώς) και της Μαρίνας από τον Αντώνη καθώς από τη στιγμή που αρχίζει να αντιλαμβάνεται τα γεγονότα που οδήγησαν στον θάνατο του γιου της, η γυναίκα δεν μπορεί παρά να χρεώσει και στον σύζυγό της, όσο κι αν δεν θέλει, τις ευθύνες που του αναλογούν!

H γιαγιά ζητά εξοργισμένη από τον Τηλέμαχο και τον Αντρέα να παραδώσουν το Λάζαρο στις αρχές. Δυστυχώς για τον φυγά, το κρησφύγετό του δεν αργεί να φανερωθεί. Η αποκάλυψη της Θοδώρας πέφτει σαν κεραυνός στο μυαλό της Μαρίνας, η οποία συνειδητοποιεί τα γεγονότα που οδήγησαν στο θάνατο του Πέτρου και δεν μπορεί να το επεξεργαστεί. Τη συγνώμη που ζητά η Θοδώρα, πάντως, δεν μπορεί να τη δώσει. Στο μεταξύ, ο Μανόλης και η Βασιλική βυθίζονται όλο και πιο πολύ στο πένθος, ενώ η αλήθεια για την Καλλιόπη συγκλονίζει τον Αστέρη. Η σύγκρουση μεταξύ τους θα είναι άγρια και τα πράγματα για την οικογένεια των Σταματάκηδων μοιάζουν, πια, να μπαίνουν σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή.

7_1.png

Ιδού και το trailer του επεισοδίου της Τρίτης:

{https://www.youtube.com/watch?v=9lbwMD9deS0&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 14.11.2023 - 18:00