Το προξενιό της Ιουλίας: Το μεγάλο μυστικό της Στάσας και του Στράτου βγαίνει στη φόρα

16.11.2023
Το προξενιό της Ιουλίας: Το μεγάλο μυστικό της Στάσας και του Στράτου βγαίνει στη φόρα
Η Ιουλία «τσάκωσε» τη μητε΄ρα της και εκείνη αναγκάστηκε να της πει όλη την αλήθεια για το παρελθόν της.

Μια αιφνιδιαστική αποκάλυψη, δίνει την δυνατότητα στην Ιουλία να ενώσει τα κομμάτια του παζλ και ν’ ανακαλύψει το μεγάλο μυστικό της μάνας της, που η Στάσα, αναγκάζεται να παραδεχτεί. Και εκείνη έζησε έναν μεγάλο έρωτα σε νεαρή ηλικία, έναν έρωτά όμως που αναγκάστηκε να θάψει λόγω «αμαρτιών» των γονέων εκείνης και του Στράτου Ραζίνη, ο οποίος ήταν και ο αγαπημένος της.

{https://www.youtube.com/watch?v=HufHXV9MTyY&t=8s&ab_channel=AlphaTVGreece}

Την ίδια ώρα, στον Τύρναβο, η συνάντηση Στράτου-Κωστή, οδηγεί τον τελευταίο σε επίμονες ερωτήσεις σχετικά με το κίνητρο της δολοφονίας Σκούταρη, αφήνοντας υπόνοιες για τον πραγματικό λόγο της έχθρας μεταξύ των δύο αντρών που έρχεται να «κουμπώσει» στην αποκάλυψη για τη σχέση του Στράτου με τη Στάσα. Ο Κωστής του ζητά ν’ αφήσουν πίσω τα παλιά και του προτείνει κάτι, που τον βάζει σε σκέψεις για το μέλλον της οικογένειάς του.

Κι ενώ μια νέα άγνωστη πτυχή της Χάδως έρχεται να καταρρίψει την μέχρι στιγμής εικόνα της, η Κερασίνα «σερβίρει» στην Κατερίνη ένα αναπάντεχο προξενιό μ’ έναν νέο υποψήφιο μνηστήρα, πρόταση που αρέσει στον Κωστή. Η Ιουλία που έχει γράψει ένα γράμμα που δε θα φτάσει ποτέ στον αποστολέα του, δέχεται μια επίσκεψη που θα της κόψει τα πόδια, ενώ η Αλεξάνδρα, μαθαίνει από ένα κουτσομπολιό, κάτι που ως τώρα αγνοούσε. Ο δικηγόρος «της» είναι παντρεμένος!

{https://www.youtube.com/watch?v=Kz2kVDQnhHQ&t=11s&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 16.11.2023 - 14:21