Μαύρο Ρόδο: Άλλο φιλί περιμέναμε, άλλο είδαμε και οι φανς είναι έξαλλοι με τη Γιάννα

26.01.2023
Μαύρο Ρόδο: Άλλο φιλί περιμέναμε, άλλο είδαμε και οι φανς είναι έξαλλοι με τη Γιάννα
Η Ελισάβετ και ο Πέτρος συνεχίζουν να βρίσκονται στην αποθήκη που τους έκλεισε ο Κροάτης και έρχονται ολοένα και πιο κοντά, όμως αυτοί που τελικά αντάλλαξαν ένα φιλί χθες, ήταν ο Σαράντος και η Γιάννα, την οποία το Twitter "στόλισε" κανονικότατα.

"Δεν θέλω να σε χάσω", είπε η Ελισάβετ στον Πέτρο, ο οποίος πάει από το κακό στο χειρότερο με τον τραυματισμό του αλλά εκείνη δεν τον αφήνει στιγμή από τα μάτια και την αγκαλιά της. Οι φανς του ζευγαριού απόλαυσαν το πώς εξελίσσεται η σχέση τους (ακόμη κι αν εσένα σου φαίνεται ότι τραβάει και επαναλαμβάνεται πάρα πολύ η σκηνή αυτή στην αποθήκη) και το έδειξαν με ανάλογα τιτιβίσματα.

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Η ερωτική εξομολόγηση στο κορίτσι του το "κανονικό"

Βέβαια, ενώ το πρωταγωνιστικό ζευγάρι ακόμη παιδεύεται, προέκυψε ένας άλλος έρωτας που οι φανς δεν μπορούν να διαχειριστούν. Ο Σαράντος και η Γιάννα ήρθαν πολύ κοντά τον τελευταίο καιρό, εκείνος της μίλησε ανοιχτά για συναισθήματά του, τη φίλησε κι εκείνη ανταποκρίθηκε. Το κοινό, βέβαια, δεν ανταποκρίθηκε και πολύ θετικά, κυρίως, λόγω του Σταυρίνου, ο οποίος την ίδια στιγμή ετοιμάζεται για το πιο σημαντικό χειρουργείο της ζωής του.

Όσο για το πολυπόθητο φιλί της Ελισάβετ με τον Πέτρο έρχεται σήμερα το βράδυ (26/1/2023) ακόμη και αν δεν είναι σίγουρο ότι εκείνος είναι ξύπνιος όταν συμβαίνει αυτό!

Ιδού και το trailer για μια πιο γεμάτη γεύση του τι έρχεται:

Τελευταία τροποποίηση στις 02.02.2023 - 14:52