Μαύρο Ρόδο: Εμείς είδαμε το δεύτερο φιλί Πέτρου και Ελισάβετ αλλά ο Μιχαήλ Ταμπακάκης μιλά για το πρώτο και δίνει spoiler

27.01.2023
Μαύρο Ρόδο: Εμείς είδαμε το δεύτερο φιλί Πέτρου και Ελισάβετ αλλά ο Μιχαήλ Ταμπακάκης μιλά για το πρώτο και δίνει spoiler
Ακόμη ένα επεισόδιο της δημοφιλούς δραματικής σειράς του Mega, Μαύρο Ρόδο, προβλήθηκε χθες βράδυ, αλλά και μια συνέντευξη του πρωταγωνιστή της που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Πέτρος και η Ελισάβετ ήρθαν ακόμη πιο κοντά και τελικά σώθηκαν ενώ ο Μιχαήλ Ταμπακάκης μίλησε για το χθες και το αύριό τους.

Η περιπέτεια του Πέτρου και της Ελισάβετ τους έφερε πάρα πολύ κοντά με τη νεαρή μοναχή να φαίνεται ότι δεν μπορεί, αλλά δεν θέλει κιόλας, να αντισταθεί σε αυτό το προφανώς πρωτόγνωρο συναίσθημα που βιώνει.

Προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό τον Πέτρο με όλες της τις δυνάμεις και κάποια στιγμή -όταν εκείνος δεν έχει τις αισθήσεις του, όμως- πλησιάζει σιγά σιγά το πρόσωπό της στο δικό του και τον φιλά όσο πιο τρυφερά μπορεί.

Τι θα συμβεί από εδώ και πέρα μένει να φανεί, αν και ένα (πολύ ευχάριστο) spoiler το έχουμε ήδη, όμως προς το παρόν, κρατάμε ότι τα παιδιά βρέθηκαν και επέστρεψαν στους δικούς τους. Το επεισόδιο της Κυριακής βρίσκει τον Πέτρο στο νοσοκομείο και τον Βίκο να σκοτώνει τον Κροάτη μπροστά στα μάτια του έκπληκτου Θέμη, ο οποίος όπου νάναι θα μάθει για τη σχέση της γυναίκας του με τον άσπονδο εχθρό του και, όπως φαίνεται, θα δει και την κόρη του να έρχεται κοντά σε εκείνον επίσης.

Αμέσως μετά την προβολή του χθεσινού επεισοδίου, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη "Night Out" και αναφέρθηκε, φυσικά και στο Μαύρο Ρόδο και τη σχέση του Πέτρου με την Ελισάβετ. Ο νεαρός ηθοποιός επιβεβαίωσε το spoiler που θέλαμε όλοι να είναι αληθινό. "Με την Ελισάβετ θα περάσουμε δύσκολα, όμως στο τέλος θα είμαστε μαζί", είπε ο τηλεοπτικός Πέτρος και οι απανταχού φανς ζητοκραυγάζουν!

Μεταξύ των όσων είπε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ήταν μια αναφορά στο πρώτο φιλί που έδωσε στην Ελισάβετ μέσα στην εκκλησία, εκείνο που μας είχε προκαλέσει μια μικρή αμηχανία... Φαίνεται, λοιπόν, πως αν την ξαναγύριζε τώρα, θα την έκανε διαφορετικά. Και εξηγεί:

"Η σκηνή που τη φίλησα πρώτη φορά δεν μου άρεσε. Ήθελα να είναι πιο aggressive. Γιατί αυτός (ο Πέτρος) κάνει κάτι πολύ παρεμβατικό και ήθελα να είναι ακόμα πιο παρεμβατικό. Δεν έχει αρχίσει ακόμα να μετακινείται ο χαρακτήρας του, ήταν λίγο μαλθακό". Έστω.. Ιδού και μια υπενθύμιση.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.02.2023 - 14:52