Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ και ο Πέτρος "τα έχουν" αλλά δεν το ξέρουν ενώ ο κόσμος αποθεώνει τον Λευτέρη και βρίζει τον Γεράσιμο

25.01.2023
Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ και ο Πέτρος "τα έχουν" αλλά δεν το ξέρουν ενώ ο κόσμος αποθεώνει τον Λευτέρη και βρίζει τον Γεράσιμο
Η Ελισάβετ και ο Πέτρος περνούν άσχημες στιγμές στα χέρια του απαγωγέα τους, αυτό, όμως, τους φέρνει όλο και πιο κοντά μεταξύ τους. Οι φανς με τη σειρά τους αντιδρούν έντονα σε όλα όσα συμβαίνουν!

Με τον σκηνοθέτη της σειράς να δίνει, συχνά πυκνά, μικρά "τυράκια" στους φανς του πρωταγωνιστικού ζευγαριού εκείνοι γίνονται ολοένα και πιο ανυπόμονοι περιμένοντας από στιγμή σε στιμγή το πρώτο φιλί -με κοινή βούληση και των δύο πια.

Στο χθεσινο επεισόδιο ο Πέτρος και η Ελισάβετ παρέμειναν στην αποθήκη που τους έχει φυλακισμένους ο Κροάτης ενώ κάθε φορά που εκείνος τους επισκέπτεται ρίχνεται και στην Ελισάβετ, η οποία, όμως του επιτείθεται και έχει στον νου της μόνο να είναι καλά ο Πέτρος.

"Προφανώς 'τα έχουν' και δεν το ξέρουν" φωνάζουν οι τουιτεράδες και δεν έχουν κι άδικο! Ο Πέτρος προσπαθεί να την υπερασπιστεί με κάθε κόστος, αλλά και η Ελισάβετ ρίχνεται με νύχια και με δόντια στον κακοποιό που τους απειλέι προκειμένου να προστατεύσει τον νεαρό που, όπως φαίνεται, την κρατά "με το ένα πόδι έξω από το μοναστήρι".

Περιμένοντας τις εξελίξεις σε αυτό το κομμάτι, ιδού ένα μικρό sneak preview από το σημερινό (25/1/2023) επεισόδιο που βρίσκει τους δυο τους ακόμη στην αποθήκη και ακόμη αγκαλιά.

Μία ακόμη σκηνή από το χθεσινό επεισόδιο που σχολιάστηκε δεόντως ήταν η επίθεση που εξαπόλυσε ο Λευτέρης στον Γεράσιμο, κατηγώντας τον επί της ουσίας ότι εξαιτίας του περνά ό,τι περνά η κόρη του!

Ο Γεράσιμος, από την άλλη, αφού εκμυστηρεύεται -τι κάνει "νιάου νιάου" στα κεραμίδια- τα συναισθήματά του για την Ελισάβετ στην Αυξεντία και την αδελφή του εξηγεί τι εννοεί με αυτό το "ύστερα από αυτό που έκανα για εκείνη" -που είχαμε ψιλοκαταλάβει, δηλαδή.

Όπως φαίνεται από ένα flash back του σκηνοθέτη, ήταν εκείνος που έδωσε τη χαριστική βολή στον Διακοσάβα, όταν κατάλαβε ότι είχε επιτεθεί στην Ελισάβετ. Ο μικρός Γεράσιμος που από τότε ήταν ερωτευμένος με το κορίτσι, σκότωσε τον άνθρωπο που της είχε φερθεί άσχημα.

Τώρα, γιατί τόσα χρόνια την άφησε να κουβαλάει τον σταυρό της σκέψης ότι εκείνη σκότωσε τον Διακοσάβα, είναι "άλλου παππά Ευαγγέλιο" και οι χρήστες του Twitter αντέδρασαν αναλόγως.

Ιδού και μια ακόμη γεύση από το σημερινό επεισόδιο που, μεταξύ άλλων, θα φέρει τον Θέμη πιο κοντά στον σπιούνο που υπονομεύει τις δουλειές του.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.02.2023 - 14:53