Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ και ο Πέτρος έπεσαν θύματα απαγωγής και το Twitter αποκάλυψε τον λόγο

23.01.2023
Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ και ο Πέτρος έπεσαν θύματα απαγωγής και το Twitter αποκάλυψε τον λόγο
Ο σκηνοθέτης της σειράς έδωσε ακόμη μία φωτογραφία του αγαπημένου πρωταγωνιστικού ζεύγους και οι fans μετράνε αντίστροφα μέχρι το βράδυ ζητώντας κι άλλα πλάνα.

15,6% στο δυναμικό κοινό και 20% στο συνολικό έδειξαν χθες (22/1/2023) για το Μαύρο Ρόδο οι δείκτες τηλεθέασης και σήμερα αναμένεται ν' ανέβουν κι άλλο!

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τον Πέτρο και την Ελισάβετ να πέφτουν θύματα απαγωγής και σήμερα θα γίνει αντιληπτό ότι αγνοούνται. Όλοι θα αναστατωθούν, τόσο στην Πάτρα όσο και στη Γερακιανή και στο πλαίσιο αυτής της αναστάτωσης ο μεν Γεράσιμος θα πάει στη Μονή ζητώντας εξηγήσεις, ο δε Γεράσιμος θα αποκαλύψει στην Αυξεντία τον ερωτά του για την ανιψιά της και η Κύρα κατηγορεί ευθέως τον Βίκο πώς εκείνος ευθύνεται για την εξαφάνιση του εγγονού της.

Στο μεταξύ, οι απαγωγείς τραυματίζουν τον Πέτρο και η Ελισάβετ τον φροντίζει με μεγάλη τρυφερότητα, όπως βλέπουμε και από μία ακόμη φωτογραφία "προσεχώς" που μοιράστηκε ο σκηνοθέτης Κώστας Αναγνωστόπουλος. Οι αντιδράσεις στο Twitter οι αναμενόμενες, ενώ ανάμεσα στα τιτιβίσματα, ξεχωρίσαμε και ένα που αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο έγινε η απαγωγή -πάντα σε χιουμοριστικό πλαίσιο, φυσικά !

Ιδού και μία γεύση από το σημερινό επεισόδιο από sneak previews και το trailer.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.02.2023 - 14:53