Survivor All Star: Οι νέοι παίκτες, ο πρώτος υποψήφιος, η κρυφή συνάντηση Μάριου-Καρολίνας που άναψε φωτιές και οι αντιδράσεις

23.01.2023
Survivor All Star: Οι νέοι παίκτες, ο πρώτος υποψήφιος, η κρυφή συνάντηση Μάριου-Καρολίνας που άναψε φωτιές και οι αντιδράσεις
Ακόμη ένα επεισόδιο του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που, όμως, πέραν του αγωνιστικού κομματιού εστίασε σε ένα νέο ζευγάρι που, όπως φαίνεται, προέκυψε τελευταία. Στο παρασκήνιο, βέβαια, μαθαίνουμε για τη σχέση της Καρολίνας με τον Bo και του Μάριου Πρίαμου με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Το χθεσινό επεισόδιο ξεκίνησε με τις 3 νέες προσθήκες που, λίγο πολύ είχαν προαναγγελθεί. Ο Γιώργος Κόρομι επέστρεψε φορώντας την κόκκινη μπαντάνα, ενώ ο Κρις Σταμούλης και η Ρία Κολοβού εντάχθηκαν στην ομάδα των Μαχητών.

Στον στίβο μάχης οι Διάσημοι κέρδισαν με 10-4 στο σκορ στέλνοντας του Μπλε σε ψηφοφορία όπου "μονομάχησαν" ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος με τον πρώτο να βγαίνει, τελικά, στον "τάκο" ως πρώτος υποψήφιο για αυτή την εβδομάδα.

Το "ζουμί" όμως ήρθε στο συμβούλιο όταν ο Γιώργος Λιανός έφερε στο "τραπέζι" κάτι "ύποπτο" που εντοπίστηκε από την παραγωγή. Το θέμα, εξάλλου είχε επίσης προαναγγελθεί μέσω trailer.

Αυτό που συνέβη, ήταν ότι ο Μάριος Πρίαμος Ιωναννίδης και η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, μέλη αντίθετων ομάδων, για την ιστορία, εντοπίστηκαν από drone της παραγωγής σε μια εγκαταλελειμμένη καλύβα μεταξύ των παραλιών των δύο ομάδων -και μάλιστα σε μία άκρως "ύποπτη" στάση που προέδιδε μια πιο στενή σχέση μεταξύ τους.

Στην κουβέντα που ξεκίνησε, προέκυψε ότι οι δύο παίκτες δεν ήταν μόνοι, αλλά είχαν πάει μαζί με τον Σάκη και τη Μαριαλένα οι οποίοι πήραν επάνω τους την ευθύνη και δήλωσαν έτοιμοι να δεχτούν την όποια συνέπεια.

Αυτό που συνέβη ήταν κάπως περίεργο αλλά "αναμένουμε στο ακουστικό μας" για την όποια συνέχεια. Ο Σάκης με τη Μαριαλένα σα να κάλυπταν τον Μάριο και την Καρολίνα, οι οποίοι σα να ήθελαν -με το παραπάνω- να προβάλουν ότι κάτι κρύβουν...

Στο μεταξύ μεγάλο θέμα έχει προκύψει με την αντίδραση του Bo, ο οποίος, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος είναι (ή μάλλον, τώρα πια, ισχύει το "ήταν") σε σχέση με την Καρολίνα, σχέση η οποία είχε ξεκινήσει πολύ λίγο πριν εκείνη ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο. Ο τραγουδιστής μίλησε για το συμβάν μην κρύβοντας την απογοήτευσή του και από τον Μάριο ο οποίος ήταν φίλος του και είχε, κατά κάποιον τρόπο, υποσχεθεί "να του την προσέχει" στο παιχνίδι.

Από τις αντιδράσεις υπογραμμίζουμε αυτή της Ασημίνας, η οποία χωρίς να κατονομάζει τον Bo εκφράζει την ελπίδα της να μην εκθέσει η Καρολίνα "το άτομο με το οποίο έχει σχέση και το οποίο γνωρίζει καλά και είναι φίλος της". Respect!

Ο Λιανός κούνησε αυστηρά (!) το δάχτυλο στους τέσσερις παραβάτες λέγοντας πως είναι η πρώτη και τελευταία σύσταση που τους γίνεται. Την επόμενη φορά η παραγωγή θα είναι αμείλικτη και θα την πληρώσει όλη η ομάδα. Στο Twitter βέβαια η αντιδράσεις έδειξαν έντονα ότι το κοινό δεν πείστηκε ενώ δεν έλειψαν και οι φωνές που μιλούν για μια "έξαλλη" Ελευθερία Ελευθερίου. Η τραγουδίστρια και επίσης πρώη παίκτρια του Survivor λέγεται ότι έχει σχέση με τον Μάριο Πρίαμο και τα σενάρια που τη θέλουν (ίσως και μαζί με τον Bo) να μπαίνει στο παιχνίδι σε κάποια φάση, ολοένα και πληθαίνουν.

Υπάρχει, βέβαια και ο Τριαντάφυλλος (και πολλοί άλλοι, εδώ που τα λέμε) που διαβάζουν ανάμεσα από τις γραμμές και βλέπουν "στημένο παιχνίδι" από όλες τις απόψεις. Ποιος ξέρει... Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως το 27,4% τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό και 2539% στο συνολικό που έκανε το χθεσινό επεισόδιο δεν το λες και άσχημο! Όσο για τις αντιδράσεις στο Twitter; Ιδού μερικά ενδεικτικά "χτυπήματα", εν αναμονή του σημερινού (23/1/2023) επεισοδίου.