Σασμός: Η Αργυρώ και ο Αστέρης έσμιξαν ξανά σε μια σκηνή που αποθεώθηκε - Το μυστικό πίσω από το γύρισμα και οι αντιδράσεις

19.01.2023
Σασμός: Η Αργυρώ και ο Αστέρης έσμιξαν ξανά σε μια σκηνή που αποθεώθηκε - Το μυστικό πίσω από το γύρισμα και οι αντιδράσεις
Η πολυαναμενόμενη σκηνή όπου η Αργυρώ και ο Αστέρης γίνονται ξανά "ένα" προβλήθηκε με την ένταση να ανεβαίνει κατακόρυφα και τους φανς να αποθεώνουν τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και τον Ορφέα Αυγουστίδη, οι οποίοι φαίνεται πως το "πήραν" όλο πάνω τους -σκηνοθετικά.

Η Αργυρώ έμαθε ότι ο Αστέρης είναι ο δότης του νεφρού της, ο άνθρωπος ο οποίος της έσωσε τη ζωή και τα συναισθήματα που την πλημμύρισαν ήταν τόσα πολλά που δεν μπόρεσε να τα ελέγξει.

Ανέβηκε στο σπίτι στο βουνό και μόλις τον είδε του επιτέθηκε με μία πρωτόγονη λύσσα που σε χρόνο μηδέν μετουσιώθηκε σε ωμό πάθος με τους δυο τους να σμίγουν για πρώτη φορά ύστερα από τόσο καιρό, υπό τη μελωδία του νέου τραγουδιού του Γιάννη Κότσιρα, "Θνητοί θεοί".

Πάμπολλα τα τιτιβίσματα που αποθέωναν τους ηθοποιούς για την ερμηνεία τους, η οποία, όπως έγινε γνωστό ήταν "μία κι έξω". Φαίνεται πως η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Ορφέας Αυγουστίδης ερμήνευσαν τη σκηνή αυτή όπως είχαν σεννενοηθεί οι δυο τους και το αποτέλεσμα ήταν "μία κι έξω". Respect, λοιπόν, αν αληθεύει!

Ο Αστέρης και η Αργυρώ έζησαν ξανά τον έρωτά τους, χωρίς, όμως, να γνωρίζουν ότι οι στιγμές τους αυτές καταγράφονταν φωτογραφικά από ντετέκτιβ που έχει προσλάβει ο Σταύρος και θα δημιουργήσουν προβλήματα στην υπόθεση της επιμέλειας του μικρού Πετρή, στο μέλλον.

Στον απόηχο αυτής της συγκλονιστικής (για πολλούς) σκηνής δεν έλειψαν και τα παράπονα από τους φανς που δεν είδαν με καλό μάτι το ότι περίμεναν (πάλι) μέχρι το τέλος για τη σκηνή αυτή, αλλά και για τις παράλληλες και, επί της ουσίας, χωρίς ενδιαφέρον ιστορίες (βλ. Νάντια) που έχουν μπει στην πλοκή "για να γεμίσει η ώρα".

Με αυτά στο μυαλό, ιδού μια γεύση από το σημερινό επεισόδιο όπου ο Σταύρος παίρνει στα χέρια του το υλικό του φωτογράφου και γίνεται έξαλλος (και λίγα λέμε)