Survivor: Η αποχώρηση της Ευρυδίκης φανέρωσε και τη σχέση που έχει με τον Κωνσταντίνο

19.01.2023
Survivor: Η αποχώρηση της Ευρυδίκης φανέρωσε και τη σχέση που έχει με τον Κωνσταντίνο
Τελικά τα spoilers που ήθελαν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να αφήνει πίσω της τον Άγιο Δομίνικο τη δεύτερη εβδομάδα επιβεβαιώθηκαν κι εκείνη έφυγε με την ευχή ο Κωνσταντίνος Βασάλος να φέρει ακόμη μία κούπα στο σπίτι!

Μεταξύ Σπύρου Μαρτίκα, Κώστα Παπαδόπουλου, Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα και της Ευρυδίκης, τελικά ο κόσμος αποφάσισε να τερματίσει νωρίς το ταξίδι της τελευταίας.

Η ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Γιώργο Λιανό προκάλεσε μεγάλη έκπληξη σε όλους τους παίκτες, όπως φάνηκε. Η Ευρυδίκη έδειξε αρκετή ψυχραιμία, σηκώθηκε, αγκάλιασε όλους τους συμπαίκτες της και αφού είπε ότι επιστρέφει στο σπίτι της και στις γάτες της, αγκάλιασε και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος σηκώθηκε από τον πάγκο της Μπλε Ομάδας και τη συνάντησε στη μέση, ενώ του ψιθύρισε μερικά λόγια στ' αυτί σε μια κίνηση μεγάλης οικειότητας και τρυφερότητας που φανερώνει ότι η σχέση τους δεν έχει τελειώσει, όπως είχαν αφήσει να εννοηθεί πριν μπουν στο παιχνίδι.

Χωρίς να ακούγονται καθαρά τα λόγια της Ευρυδίκης, στο "Πρωινό μας" υποστήριξαν ότι μπόρεσαν να ξεχωρίσουν τα εξής: "Σε πιστεύω…. αγάπη μου. Κράτα γερά»!

«Για μένα ο Κωνσταντίνος θα ήθελα να είναι ο νικητής και θα φέρει άλλη μία κούπα στο σπίτι», είπε στη συνέχεια η Ευρυδίκη, ενώ ο Βασάλος, που θυμίζουμε ότι έχει ήδη κερδίσει το Asia Express μαζί με τον Flipster, πριν από μερικούς μήνες, παραδέχτηκε ότι πέφτει από τα σύννεφα και ότι δεν ξέρει τι έχει συμβεί. Δεν την περίμενε την αποχώρηση της Ευρυδίκης ο Κωνσταντίνος, όμως, όπως είπε πως "Καθετί που έρχεται στην ζωή, χρειάζεται ψυχραιμία, ό,τι κι αν γίνει. Προχωράμε παρακάτω, δεν χάθηκε ο κόσμος, σε ένα παιχνίδι είμαστε. Η ζωή είναι εκεί έξω!"

Πάντως, μετά την αποχώρηση και της Ευρυδίκης, το μόνο ζευγάρι που έμεινε μέσα στο παιχνίδι είναι ο Σάκης και η Μαριαλένα, αφού και η Βρισηίδα άφησε, πριν από λίγες μέρες, μόνο του τον Σπύρο.

Περιμένοντας πάντως το επόμενο επεισόδιο θυμόμαστε το αιχμηρό σχόλιο που έκανε ο Κώστας Κοκκινάκης, πρώην Survivor o ίδιος, και κολλητός της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, θέλοντας να απαντήσει σε ερωτήσεις που δέχεται συχνά σχετικά με το γιατί δεν "ανεβάζει" για το φετινό All Star. Ο έλληνας αθλητής, λοιπόν, χαρακτήρισε το φετινό προϊόν "ένα τηλεοπτικό ανθρωποφάγο πρότζεκτ και όχι σε ένα παιχνίδι όπως το είχαμε ζήσει" ενώ τόνισε πως "μας έκαναν θεατές μιας αρένας γεμάτης μονομάχους" υπογραμμίζοντας όμως πως από την τηλεθέαση φαίνεται πως το κοινό δεν ανταποκρίνεται (ευτυχώς κατά τον ίδιο) όπως θα περίμενε κανείς.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.02.2023 - 19:25