Εκτός εαυτού η Σκορδά: Τα «χώνει» σε Ελευθερίου

07.05.2014
Σε περίεργη φάση είναι οι ορμόνες της ετοιμόγεννης Φαίης Σκορδά και σε αυτές αποδίδουμε την έκρηξη της παρουσιάστριας στο Πρω1νο.

Χρόνια τώρα η Φαίη μάς έχει συνηθίσει να είναι διπλωμάτισσα με όλους, αποφεύγοντας τις κόντρες και αφήνοντας τη... βρωμοδουλειά για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη. Η Φαίη όλα αυτά τα χρόνια είναι η γλυκούλα του πρωινού, με την ατάκα.... «Ρε Γιώργο, ρε Σάσα» να είναι το ψωμοτύρι της.

Έλα, όμως, που έγινε η μεγάλη ανατροπή και ναι ζήσαμε να δούμε τη Σκορδά να τα «χώνει» σε celebrity. Με τον Λευτέρη Ελευθερίου τα πήρε, επειδή ο ηθοποιός δήλωσε ότι δε θα ξαναπάει στα δύο πρωινά, επειδή σχολίασαν αρνητικά την εμφάνιση του στο «Τσαντίρι».

Η Φαίη (και οι ορμόνες της) διάβασε τις δηλώσεις και... φούντωσε! "Δεν είναι δυνατόν επειδή σε έχουν καλέσει σε εκπομπές και σε εκτιμούν και είσαι ταλαντούχος, κάθε φορά τα σχόλια να είναι τα ίδια. Αλλιώς δε θα υπήρχε λόγος να γίνεται σχολιασμός. Το θέμα είναι τα σχόλια να μην είναι κακοπροαίρετα. Τι να γίνει, δεν είμαστε όλοι τέλειοι. Δεν το περίμενα από τον Ελευθερίου, τον είχα πιο μαγκάκι» είπε μες στην τσαντίλα η ετοιμόγεννη.