Αποχώρησαν από το J2US Κωστάκη - Γιαννιάς

08.05.2014
Πριν από τρία live η Ράνια Κωστάκη και ο Γιώργος Γιαννιάς τα πήραν με την κριτική επιτροπή και στο τσακ ήταν να αποχωρήσουν από το J2US.

Αλλά παρέμειναν στο show για το κοινό τους! Και το κοινό τους τούς κράτησε μέσα γι ακόμη δύο Τετάρτες. Στην τρίτη, όμως, το ζεύγος του παιγνιδιού... κάηκε. Κι έτσι, στο 6Ο live το κοινό τούς έδειξε την πόρτα της εξόδου.

Και παραδόξως το πήραν καλά. Με γέλια και κολακευτικά σχόλια αποχαιρέτησαν το show. Και για του λόγου το αληθές, ο Γιαννιάς πανηγύριζε λες και παρέμειναν σε αυτό, ενώ η Κωστάκη επιστράτευσε όλη τη γλυκύτητα και το ρομαντισμό και δήλωσε ότι φεύγει.... «με μία ροζ καρδούλα στο μυαλό μου»!!!

Το άλλο ζευγάρι προς αποχώρηση ήταν η Χριστίνα Πολίτη και ο Στέλιος Διονυσίου, οι οποίοι με το ισπανικό τραγούδι που είπαν, τερμάτισαν στη βαθμολογία τελευταίοι και... ιδρωμένοι. Αλλά το κοινό τούς έσωσε.

Πάντως, τις εντυπώσεις στο live «έκλεψε» ο Ιβάν Σβιτάιλο που μαζί με την Έλενα τραγούδησαν ένα παραδοσιακό ρωσικό τραγούδι και βγήκαν πρώτοι με 26 βαθμούς. Τόσους πήραν και ο Μίνως Θεοχάρης με την Courtney 26 βαθμοί