Το απίστευτο σενάριο Βαρθακούρη για Ρούλα - Περρή!

08.05.2014
Σου έλειψε μήπως ο Χάρης ο Βαρθακούρης και οι αναρτήσεις του για το Just the 2 of us; Αν ναι, ο γιος του Γιάννη Πάριου είναι εδώ και μετά από λίγες μέρες αποχής, επέστρεψε δυναμικά.

Και με απίστευτη συνωμοσιολογία. Ο πρώην παίκτης του show τα έβαλε κάτω τα πράγματα και ναι ανακάλυψε για ποιο λόγο η εκπομπή ΟΛΑ τού έκανε επίθεση! Γιατί ο καθένας με τον πόνο του και ο Βαρθακούρης με το δικό του.

Σου λέει – κι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook –ο γιος του Πάριου ότι ο Βαγγέλης Περρής τού επιτέθηκε, επειδή ο Χάρης επιτέθηκε (έκραξε δηλαδή) την Κορομηλά, που είναι φίλη του Περρή, που τον ρώτησε να πάει στο J2US, που.... έφεγγε και έπλεκε η κόρη το μαντήλι ντήλι ντήλι.

Στο μλήνυμα του, λοιπόν, γράφει: “ *Αν* ήμουν συνωμοσιολόγος, σήμερα που άκουσα τη Ρούλα Κορομηλά να εξομολογείται στην τηλεόραση ότι το πρώτο άτομο στο οποίο εκμυστηρεύτηκε τη δύσκολη, κατά την ίδια, απόφασή της να συμμετάσχει τελικά στην επιτροπή του Just the two of us ήταν ο Βαγγέλης Περρής, θα συμπέρανα ότι είναι πολύ καλοί φίλοι, αν όχι κολλητάρια…… Αν μετά σκεφτόμουν ότι το βράδυ της πρεμιέρας είχα μια παρεξήγηση με τη Ρούλα και μετά σκεφτόμουν ότι την επομένη μου επιτέθηκε η εκπομπή του Περρή με εκείνο το περίφημο βιντεάκι, θα κατέληγα στο συμπέρασμα ότι τίποτα δεν ήταν τυχαίο ή σύμπτωση… Θα έλεγα μάλιστα ότι ήταν ενορχηστρωμένο κι ότι έτσι εξηγούνται ΟΛΑ! ΩΣΤΟΣΟ, επουδενί δεν είμαι συνωμοσιολόγος, οπότε δεν θα σκεφτώ ΤΙΠΟΤΑ από τα παραπάνω και θα περιμένω το υπέροχο φαγητό που μου ετοιμάζει η γυναίκα μου!”