«Μαχαιριά» στη Ζέτα από κριτή του J2US: «Δε μου αρέσει...»

08.05.2014
«Του κριτή σου η μαχαιριά» θα μπορούσαμε να πούμε στη Ζέτα Μακρυπούλια, αφού η μαχαιριά τής ήρθε από ένα μέλος της κριτικής επιτροπής του Just the 2 of us!

Ο Δημήτρης Αρβανίτης σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό δήλωσε ότι η Ζέτα δεν του αρέσει ως ηθοποιός! Κι έρχεται έτσι να προστεθεί στη μακροσκελή λίστα εκείνων, που δε λένε να αναγνωρίσουν το υποκριτικό της ταλέντο.

"Η Ζέτα είναι εξαιρετική και το έχω πει και στην ίδια. Δε μου αρέσει όμως ως ηθοποιός. Είναι πολύ καλή, αλλά δεν είναι αυτό το βασικό της ταλέντο» δηλώνει χαρακτηριστικά. Το ταλέντο της, όμως στην παρουσίαση τής το αναγνωρίζει και με το παραπάνω, αφού ο σκηνοθέτης αποθέωσε την παρουσιάστρια Ζέτα.

«Είναι ένας άνθρωπος που αγαπά το live και έχει τη χάρη να παρουσιάζει το σόου με τρομακτική άνεση. Είχα πολλά χρόνια να δω κάποιον που να μπορεί να λειτουργήσει τόσο καλά και τόσο δοτικά. Είναι ένας προικισμένος άνθρωπος και εμφανισιακά και νοητικά" είπε.

Ο Αρβανίτης, όμως, μίλησε και για τη Ρούλα Κορομηλά, για την οποία είπε ότι δεν ταιριάζουν καθόλου ως άνθρωποι. Αλλά... «Είναι πολύ καλοί συνεργάτες οι υπόλοιποι κριτές. Όπως, για παράδειγμα, η Ρούλα Κορομηλά, που ως άνθρωποι δεν ταιριάζουμε κι έχει άλλη τρέλα από τη δική μου, ή όπως ο Γιώργος Θεοφάνους, που έχει επίσης τη δική του. Αυτό είναι πολύ καλό σε μια επιτροπή. Και νομίζω πως αυτό μας κάνει να γινόμαστε καλύτεροι κάθε φορά"