Sarah Ferguson: Τα ονόματα που έδωσε στα δύο στήθη της μετά τον καρκίνο και τη μαστεκτομή

04.08.2023
Sarah Ferguson: Τα ονόματα που έδωσε στα δύο στήθη της μετά τον καρκίνο και τη μαστεκτομή
H δούκισσα του York διαγνώστηκε με καρκίνο και προχώρησε σε αφαίρεση του ενός μαστού της τον Ιούνιο.

Μία σκιά σε προγραμματισμένη μαστογραφία οδήγησε στις συγκεκριμένες εξελίξεις (και ευτυχώς). Η 63χρονη Ferguson μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία της από την πρώτη στιγμή και σε ένα από τα τελευταία podcasts της αποκάλυψε αφενός ότι έχει δώσει ονόματα και στα δυο στήθη της, αφετέρου τους λόγους για τους οποίους το έκανε αυτό.

Τον μαστό που έχει αντικαταστήσει, λοιπόν, τον ονόμασε Derek ενώ αυτόν που δεν πειράχτηκε, Erik, ενώ εξηγώντας πώς της ήρθε και έκανε κάτι τέτοιο, απάντησε πως το είδε ως μία θετική κίνηση που τη βοήθησε να προχωρήσει μπροστά.

Εντάξει όλα αυτά, όμως, γιατί Derek; «Δεν ξέρω. Απλά με έκανε να γελάσω», απα΄ντησε η δούκισσα, ενώ πρόσθεσε ότι ακόμη προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τον «καινούριο καλύτερό της φίλο».

Sarah Ferguson: Το συγκινητικό γράμμα της προς τις κόρες της, Beatrice και Eugenie

«Είναι πολύ σημαντικός. Μου έσωσε τη ζωή», πρόσθεσε ενώ εξήγησε πως έχει μαζί της πάντα τον καλύτερό της φίλο ως ασπίδα προστασίας έναντι σε κάθε κακό.

Και στον άλλο της μαστό, όμως, αυτόν που δεν χειρούργησε έδωσε ένα όνομα. Αυτόν τον ονόμασε Eric και στο ίδιο Podcast αστειεύτηκε λέγοντας πως ο «καημένος ο Eric αισθάνεται ελαφώς στεναχωρημένος γιατί δεν είναι τόσο... στητός».

Η Sarah Ferguson υπήρξε παντρεμένη με τον πρίγκιπα Andrew για 10 χρόνια πριν χωρίσουν το 1996 και έχουν μαζί δυο παιδιά, τις πριγκίπισσες Eugeni και Beatrice και τρία εγγόνια!

{https://www.instagram.com/p/CsG05c2L4Y3/}

Τελευταία τροποποίηση στις 04.08.2023 - 16:42