Πρίγκιπας George: Ποιο αγαπημένο φαγητό του είναι απαγορευμένο από τη γιαγιά Ελισάβετ

09.12.2020
Πρίγκιπας George: Ποιο αγαπημένο φαγητό του είναι απαγορευμένο από τη γιαγιά Ελισάβετ
Μεταξύ των πολλών κανόνων που πρέπει να υπομείνουν οι βασιλείς, κανένας δεν πρέπει να είναι πιο δύσκολος για ένα επτάχρονο παιδί, από τους περιορισμούς που ισχύουν για τα γεύματα.

Παρά τη δυνατότητα να της ετοιμάζουν στο άψε σβήσε οποιοδήποτε πιάτο, η βασίλισσα είναι πολύ επιλεκτική όταν πρόκειται να επιτρέψει συγκεκριμένα φαγητά στο παλάτι του Buckingham. Και κανένας δεν επηρεάζεται περισσότερο από την αυστηρότητα της Αυτής Μεγαλειότητας, από τον μικρό πρίγκιπα George.

Από το σκόρδο έως τις πατάτες και το ρύζι έως τις γαρίδες, η Βασίλισσα λέγεται ότι έχει απαγορεύσει πολλά τρόφιμα από τo βασιλικό παλάτι.

Αλλά όταν πρόκειται για τον μεγαλύτερο γιο του πρίγκιπα William, υπάρχει ένα απαγορευμένο πιάτο που τυχαίνει να είναι το αγαπημένο του και αυτό είναι τα ζυμαρικά.

Μιλώντας στο Femail, ο διάσημος σεφ Aldo Zilli αποκάλυψε ότι το αγαπημένο πιάτο του επτάχρονου George δεν είναι τα nuggets και τα τσιπς αλλά το σπαγγέτι καρμπονάρα.

«Περιμένω το τηλέφωνο τους γιατί ξέρω ότι το αγαπημένο πιάτο του μικρού αγοριού είναι τα σπαγγέτι καρμπονάρα, οπότε περιμένω να μου πουν για να πάω να το μαγειρέψω», είπε ο σεφ.

«Αν ο George φάει την καρμπονάρα μου, δεν θα θέλει τίποτε άλλο, οπότε πρέπει να πάω να του τη φτιάξω»!

Και, δεδομένου ότι ο Zilli και ο Δούκας του Cambridge γνωρίζουν ο ένας τον άλλον, μια κλήση του σεφ από την πριγκιπική οικογένεια δεν είναι έξω από τη σφαίρα των πιθανοτήτων.

Ωστόσο, παρόλο που ο Zilli είναι πρόθυμος να επισκεφτεί το παλάτι του Κensington και να φτιάξει μια καρμπονάρα για τον νεαρό, η Αυτής Μεγαλειότητα μπορεί να μην είναι τόσο ενθουσιασμένη με αυτή την ιδέα.

Ένας πρώην προσωπικός σεφ της Βασίλισσας, ο Darren McGrady, αποκάλυψε ότι η 94χρονη έχει έναν αυστηρό κανόνα που λέει «όχι ζυμαρικά» στο παλάτι.

Μιλώντας στο Recipes Plus, ο McGrady ισχυρίστηκε ότι η Αυτής Βασιλική Υψηλότητα βρίσκει τα τρόφιμα όπως ζυμαρικά, ρύζι και πατάτες υπερβολικά αμυλούχα για το γούστο της, που σημαίνει ότι τα έχει αφαιρέσει όλα από το μενού του παλατιού.

Προφανώς, η Βασίλισσα προτιμά το ψητό ψάρι και το κοτόπουλο σε συνδυασμό με πολλά φρέσκα λαχανικά. Κατά κάποιο τρόπο, δεν πιστεύουμε ότι αυτός ο συνδυασμός μπορεί να τρελάνει τον μικρό George οπότε είναι λογικό να του αρέσει η καρμπονάρα. Σε ποιον δεν αρέσει άλλωστε;

Για το καλό του πρίγκιπα, ας ελπίσουμε ότι ο Δούκας του Cambridge δεν ακολουθεί τα βήματα της γιαγιάς του και δεν θέτει εμπάργκο ζυμαρικών στο παλάτι του Kensington.