Kate Middleton: Έτσι γιόρτασε η βασιλική οικογένεια τα γενέθλιά της - Η ευχή της Meghan και του Harry

09.01.2020
Kate Middleton: Έτσι γιόρτασε η βασιλική οικογένεια τα γενέθλιά της - Η ευχή της Meghan και του Harry
Τα 38 της χρόνια συμπληρώνει σήμερα (9/1/2020) η δούκισσα του Cambridge και παρόλο που η μέρα επισκιάστηκε -όσο νά'ναι- από την ανακοίνωση των Sussexes περί οικειοθελούς αποχώρησης από τα βασιλικά καθήκοντά τους, οι ευχές έφτασαν δημόσια, όπως έπρεπε.

Πριν από μία ώρα περίπου, ταυτόχρονα, είχαμε τις ευχετήριες αναρτήσεις στους λογαριασμούς της βασιλικής οικογένειας και του ζεύγους Κάρολου-Καμίλας στο Instagram.

Αναρτήσεις με ευχές για τα γενέθλια της Kate, συνοδευόμενες με φωτογραφίες της μαζί με τη βασίλισσα και τα πεθερικά της. Ιδού:

Λίγη ώρα αργότερα, είχαμε την ανάρτηση στον λογαριασμό των Cambridges στο Instagram όπου ο William και η Kate ευχαρίστησαν (μέσω των ανθρώπων που διαχειρίζονται τη σελίδα αυτή). Αντίθετα με πέρσι που είχε επιλεγεί μια κοντινή φωτογραφία της δούκισσας, όπου, μάλιστα φαινόταν ιδιαίτερα οι... ρυτίδες της, φέτος, βλέπουμε μια πόζα της Kate στη φύση, προφανώς στους κήπους του σπιτιού τους στο Norfolk. Χαμογελαστή, ανέμελη και... σπορτίφ, η μέλλουσα βασίλισσα ποζάρει με το δαχτυλίδι των αρραβώνων της να ξεχωρίζει όπως πάντα στο δάχτυλό της. Χρόνια πολλά

Κάτω από αυτή τη φωτογραφία, λοιπόν, όπως συνέβη και πέρσι, τόσο στην Kate όσο και στον Willam, είδαμε τις ευχές των Sussexes, οι οποίοι, αν όντως εγκριθεί το αίτημά τους, θα αποσυρθούν από τα βασιλικά καθήκοντά τους θέλοντας να ζήσουν μια πιο "φυσιολογική ζωή".

Και η ζωή συνεχίζεται...