Meghan Markle: Μόλις αποκαλύφθηκε το παρατσούκλι που της έχουν δώσει στο παλάτι -και δεν είναι καθόλου κολακευτικό

26.03.2019
Meghan Markle: Μόλις αποκαλύφθηκε το παρατσούκλι που της έχουν δώσει στο παλάτι -και δεν είναι καθόλου κολακευτικό
Το προσωπικό φαίνεται ότι την έχει μεγάλο "άχτι" τη δούκισσα του Sussex.

Δεν έχει, λέει, πολλές συμπάθειες η Meghan στο παλάτι και η πιο πρόσφατη απόδειξη έρχεται από το περιοδικό Tatler, σύμφωνα με ρεπορτάζ του οποίου το προσωπικό της έχει δώσει ένα όχι και τόσο κολακευτικό υποκοριστικό.

Παραφράζοντας κατά έναν τρόπο το όνομά της, οι άνθρωποι που εργάζονται κοντά της, λέγεται ότι την αποκαλούν "ME-GAIN", υπογραμμίζοντας έτσι την ιδιότητα της υπερβολικά φιλόδοξης γυναίκας που της αποδίδεται από την πρότη στιγμή, καθότι "Gain" σημαίνει "Κερδίζω" και "όφελος".

Διάβασε επίσης: Ο πρίγκιπας Γεώργιος έχει ένα παρατσούκλι που κανείς δεν ξέρει - Τι μπορεί να σημαίνει;

Άνθρωποι που εργάζονται για εκείνη παραιτούνται, το προσωπικό ταράζεται με μαζικά mails που φτάνουν από το δικό της στις 5 τα ξημερώματα και ένας Harry που παρουσιάζεται σχεδον "ευνουχισμένος" πια.

Οι "κακές γλώσσες" λένε πολλά για την 37χρονη δούκισσα που αναμένεται να γεννήσει αυτό τον μήνα και κατά τα άλλα δειχνει πανευτυχής στο πλευρό του πρίγκιπά της.

Το δημοσίευμα προκάλεσε μέγα σούσουρο, το παλάτι -μέσω διαρροών- διέψευσε τη χρήση του συγκεκριμένου ή όποιου άλλου ψευδωνύμου για τη δούκισσα και... η ζωή συνεχίζεται.