Έγκυος η Meghan: Ιδού η επίσημη ανακοίνωση του παλατιού και το... παρασκήνιο!

15.10.2018
Έγκυος η Meghan: Ιδού η επίσημη ανακοίνωση του παλατιού και το... παρασκήνιο!
Τελικά η έντονη φημολογία που φούντωσε με τη εμφάνιση της δούκισσας στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας, μόλις επιβεβαιώθηκε.

Με ανακοίνωσή του, το παλάτι του Kensington ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της Meghan Markle ως εξής:

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι η δούκισσα του Sussex αναμένεται να γεννήσει την Άνοιξη του 2019.

Οι μεγαλειότητές τους, εκτιμούν αφάνταστα την υποστήριξη που έλαβαν από όλο τον κόσμο μετά τον γάμο τους τον Μάιο και είναι πανευτυχείς που μπορούν να μοιραστούν αυτά τα νέα μαζί τους.

Η πρόσφατη εμφάνιση της Meghan στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας [φωτό κάτω] είχε φουντώσει τις φήμες που την ήθελαν ήδη έγκυο. Κάτι τα σκούρα χρώματα που διάλεγε σε όλες τις τελευταίες επίσημες εμφανίσεις της -"κόβουν" όσο νά'ναι- κάτι το "ύποπτο" πρήξιμο στο πρόσωπό της, κάτι η έξτρα φροντίδα από τον Harry, τελικά να που το ρητό περί καπνού και φωτιάς επαληθεύεται!!!

Προφανώς ήταν βούληση του παλατιού να μην επισκιαστεί ο γάμος της εξαδέλφης του πρίγκιπα Harry από ο,τιδήποτε άλλο, εξ ου και η ανακοίνωση δεν έγινε νωρίτερα.

Διάβασε επίσης: Πριγκίπισσα Ευγενία: «Ήθελα το νυφικό μου να δείξει την ουλή μου»! [Photos]

Έχει επίσης ενδιαφέρον το timing της ανακοίνωσης καθώς το ζευγάρι μόλις έφτασε στην Αυστραλία, όπου πρόκειται να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη για τις επόμενες 15 ημέρες.

Κατά την άφιξή της στη χώρα, η Meghan εμφανίστηκε ντυμένη και πάλι στα μαύρα, κρατώντας δυο μεγάλους φακέλους στα χέρια της με τέτοιον τρόπο ώστε διακριτικά να καλύπτεται η κοιλιά της. Ιδού τα πειστήρια..

Εμείς να ευχηθούμε "Με το καλό" και να θυμίσουμε ότι το παιδάκι που θα γεννηθεί θα βρεθεί στην 7η θέση της διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, μετά τον παππού Κάρολο, τον θείο William, τα τρία ξαδελφάκια του -George, Charlotte και Louis- και τον μπαμπά Harry!