Δόμνα Κουντούρη: Η αλλαγή στην εμφάνιση της και η συγκλονιστική εξομολόγηση! [Video]

13.10.2018
Δόμνα Κουντούρη: Η αλλαγή στην εμφάνιση της και η συγκλονιστική εξομολόγηση! [Video]
Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο μουσικό show του ANT1 Fame Story 3 και όπως θυμάστε είχε καταφέρει να ξεχωρίσει με το ταλέντο της.

Η Δόμνα Κουντούρη μετά από τα πρώτα επιτυχημένα της βήματα στο χώρο του τραγουδιού εξαφανίστηκε. Η τραγουδίστρια μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ για τη νοσηλεία, τη μανιοκατάθλιψη, τα κιλά, αλλά και όνειρα της.

Δείτε ακόμη: Kate και William: Η τρυφερή στιγμή μέσα στην εκκλησία που δεν πρόσεξε κανείς [photo]

Δείτε τη:

Η εξομολόγηση της:

Το 2011 είχα κάποια δείγματα υπομανίας. Η υπομανία είναι μια κατάσταση εγρήγορσης, που στην ουσία όλες οι αισθήσεις σου είναι τεταμένες και σε υπερδιέγερση και είχα κάποια συμπτώματα, όπως το ότι δεν μπορούσα να ακινητοποιηθώ. Μπορεί να περπατούσα και μια εβδομάδα στην Αθήνα ασταμάτητα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Μετά από αυτό ήρθε η κατάθλιψη, η οποία κράτησε για πολύ χρονικό διάστημα. Ευτυχώς είμαι τυχερή που έχω μια οικογένεια που με στηρίζει και με βοήθησε πάρα πολύ σε αυτή τη φάση. Εννοείται ήμουν στη Λήμνο ένα 8μηνο με το κεφάλι στο μαξιλάρι. Θα το πάθαινα ούτως ή άλλως. Είναι γονίδιο. Είναι θέμα χημείας στον εγκέφαλο. Μπορεί να μην έχεις πιεστεί απαραίτητα από την καθημερινότητα σου.Όταν μου συνέβη το επεισόδιο της μανίας το βαρβάτο, αυτό που νοσηλεύτηκα μετά. Ήμουν σε ψυχωσικό επεισόδιο. Είχα μια αίσθηση ότι αν αναπνεύσω θα πεθάνω. Ότι αν θα κουνηθώ θα διαλυθεί το σύμπαν. Μια ρώσικη ρουλέτα με τον εαυτό μου έπαιζα, δεν ήταν ότι έκανα κάτι ανάρμοστο. Δεν ήταν τόσο εύκολο να επικοινωνήσω στην κατάσταση που ήμουν διότι η μανία είναι μια κατάσταση εκτός εαυτού, μια κατάσταση εκτός ορίων.

Δείτε το βίντεο:

ΓΜ