Η Τζένιφερ Λόπεζ, οι άντρες και η... Βίβλος!

23.06.2014
Εργένισσα και επίσημα διαζευγμένη –μόλις- η διάσημη Λατίνα αποκαλύπτει πώς ψάχνει τις απαντήσεις της ζωής της στα Θεία!

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο σόου της Γουέντι Γουίλιαμς (Wendy Williams) η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) αποκάλυψε ότι είναι άνθρωπος της ουσίας και όχι της εμφάνισης.

"Ψάχνω πολύ την ψυχή και διαβάζω πολύ, ιδιαίτερα βιβλία για το πώς να βοηθήσουμε τον εαυτό μας. Ψάχνω πάντα για απαντήσεις. Από καιρού εις καιρόν μάλιστα θα τις ψάξω μαζί με καθοδήγηση ακόμη και μέσα στη Βίβλο", εξήγησε με μεγάλη σοβαρότητα η 44χρονη σταρ, ενώ όταν η συζήτηση γύρισε και στα ερωτικά της κινήθηκε στο ίδιο μοτίβο.

"Ναι, είμαι εργένισσα εδώ και δύο περίπου μήνες", παραδέχτηκε η JLo τονίζοντας όμως ότι ακόμη πιστεύει στον έρωτα. Όσο για αυτά που ψάχνει σε έναν άντρα; "Δεν τσεκάρω το εξωτερικό τόσο πολύ. Δεν είμαι άνθρωπος της εμφάνισης, αλλά είμαι περισσότερο της ουσίας", είπε και περιμένουμε τις αποδείξεις για του λόγου το αληθές…

Έχοντας τρία διαζύγια στο ενεργητικό της, η Λόπεζ μόλις χώρισε από τον τελευταίο και κατά πολύ νεότερο αγαπημένο της, Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) ενώ οι φήμες τη θέλουν να τον έχει ήδη αντικαταστάσει με έναν "όμοιό" του!