Οργή και... φλερτ για Κέιτ και Γουίλιαμ

15.05.2014
Ή το παρασκήνιο μιας λαμπερής βραδιάς με πρωταγωνιστές γαλαζοαίματους τους στέμματος και της μόδας!

Το Σάββατο, το παλάτι του Γουίνδσορ φιλοξένησε ένα πολύ λαμπερό ιβέντ όπου οικοδεσπότης ήταν μεν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (William) καθότι μέλος της βασιλικής οικογένειας, όμως στην ουσία τον τίτλο αυτό αξίζει το ίδιο και ο Ραλφ Λόρεν (Ralph Lauren).

Ο διάσημος 74χρονος αμερικανός σχεδιαστής μόδας χρηματοδότησε στο απόλυτο τη βραδιά αυτή, προσφέροντας το ποσό των $2 εκατομμυρίων (€1,4 εκατομμυρίων) για να τιμηθεί η συνεργασία του με τη φιλανθρωπική οργάνωση The Royal Marsden καθώς και τη νέα πτέρυγα υπέρ του καρκίνου του μαστού που χρηματοδοτεί εκείνος μέσα στο νοσοκομείο του Τσέλσι. (στη φωτογραφία που ακολουθεί, ο Ραλφ Λόρεν με τη σύζυγό του και μέλη της οικογένειάς του)

Στην εκδήλωση μαζεύτηκε η κρεμ ντε λα κρεμ της σόουμπιζ με τα συνολάκια του Λόρεν –φυσικά- να έχουν την τιμήτική τους.

Κέιτ Μος (Kate Moss), Έμα Γουάτσον (Ema Watson), Κέιτ Μπλάνσετ (Kate Blanchett), Έλενα Μπόναμ Κάρτερ (Elena Bonham Carter), Κάρα Ντελεβίν (Cara Delevigne) και Μαργκότ Ρόμπι (Margott Robbie) ήταν μερικά από τα ονόματα που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, όπου ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στάθηκε, όπως πάντα φιλικός και συνομίλησε με όλους.

Καλά όλα αυτά, όμως η δούκισσα του Κέιμπριτζ έλαμψε δια της απουσίας της, γεγονός που αφενός, λέγεται ότι εξόργισε τον Ραλφ Λόρεν που δεν άντεξε τη σνομπαρία, εφετέρου έδωσε "δικαίωμα" σε άλλη Κέιτ (!) να ζητήσει τα ρέστα από τον σύζυγο.

Πληροφορίες θέλουν τον Λόρεν να μη γνωρίζει μέχρι τελευταία στιγμή ότι ο Γουίλιαμ δεν θα συνοδεύεται από τη στυλάτη σύζυγό του, και θύμωσε πολύ όταν κατάλαβε ότι η Κέιτ έμεινε σπίτι με το παιδί!!!!

Από την άλλη, τίποτα δεν μένει κρυφό από τις κάμερες και από τη συνομιλία του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μος που καταγράφηκε, προκύπτει ότι η βασίλισσα της πασαρέλας του ζήτησε τα ρέστα του γαλαζοαίματου.

"Πού είναι η γυναίκα σου;", φαίνεται να ρωτά τον Γουίλιαμ η Μος, και μάλιστα υπό το βλέμμα του δικού της συζύγου, Τζέιμι Χινς (Jamie Hince) ο οποίος τη συνόδευε.

Τι απαντά ο πρίγκιπας δεν φαίνεται καθότι έχει γυρισμένη πλάτη, όμως η Κέιτ διακρίνεται να απαντά με νάζι "Τι κρίμα", οπότε συμπεραίνουμε ότι στο σημείο αυτό αποκαλύφθηκε ότι η μαμά έμεινε σπίτι με τον γιο…

Δείτε και το σχετικό βίντεο στη συνέχεια…