Μενεγάκη: Δυο χρόνια από το διαζύγιο της!

01.02.2012
Δύο χρόνια έχουν περάσει από το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο, που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη showbiz. Βλέπεις, ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του χώρου και δεν περίμενε

Δύο χρόνια έχουν περάσει από το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο, που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη showbiz. Βλέπεις, ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του χώρου και δεν περίμενε κανείς πώς κάποια μέρα θα έφταναν στον χωρισμό.

Μέσα στο διάστημα αυτό η ζωή της Ελένης έχει αλλάξει ριζικά. Τα τρία της παιδιά εννοείται ότι αποτελούν τη νούμερο ένα προτεραιότητα της κι εννοείται ότι συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον της μητέρας τους. Ωστόσο μέσα στα δύο χρόνια χωρισμού η Ελένη έχει μία νέα σχέση, τον Ματέο Παντζόπουλο, με τον οποίο τους τελευταίους μήνες αποφάσισαν να σταματήσουν να κρύβονται και να εμφανίζονται κανονικά ως ζευγάρι.

Και επαγγελματικά, όμως, έχει γίνει μεγάλη ανατροπή, αφού μετά από 15 χρόνια κι έχοντας τον τίτλο της «βασίλισσας της πρωινής ζώνης», η Ελένη μετακινείται στη μεσημεριανή. Κι ενώ πολλοί πίστευαν ότι αυτό θα ήταν και το... βατερλό της, τελικά διαψεύστηκαν πανηγυρικά, αφού το Λενιώ και στη ζώνη αυτή είναι... βασίλισσα της AGB!