Μαντόνα: "Εδειξα το βρακί μου κατά λάθος"

31.01.2012
Ετοιμάζεται να παρουσιάσει το νέο της τραγούδι "Give Me All Your Luvin" στο event του "Super Bowl" την επόμενη Κυριακή.

Ο λόγος για την βασίλισσα της Ποπ, Μαντόνα (Madonna) που έκανε μια εμφάνιση έξω καρδιά στο σόου του Τζέι Λένο (Jay Leno) όπου θυμήθηκε και το τι συνέβη σε μια από τις χαρακτηριστικότερες live εμφανίσεις της.

Η 53χρονη τραγουδίστρια εξήγησε πως η εμφάνισή της με το τραγούδι '' Like A Virgin'' στη διάρκεια των μουσικών βραβείων MTV του 1984, μετατράπηκε σε οφθαλμόλουτρο των εσωρούχων της κατά λάθος (Δες το ΒΙΝΤΕΟ στο τέλος του άρθρου).

Στην εμφάνιση εκείνη, η Μαντόνα ντυμένη ποπ νύφη κατέβαινε από μια τεράστια γαμήλια τούρτα κι εκεί έχασε το ένα της γοβάκι. Τα συναισθήματά της εκείνη τη στιγμή τα περιέγραψε η ίδια η Μαντόνα:

''Έχασα ξαφνικά τη λευκή μου γόβα στιλέτο και σκεφτόμουν: 'Θεέ μου τι θα κάνω. Το παπούτσι είναι μακρυά και εγώ παίζω Live στην τηλεόραση'. Έτσι, υποδύθηκα πως το παπούτσι έφυγε επίτηδες και έπεσα στο πάτωμα για να το πιάσω. Το φόρεμά μου σηκώθηκε και το εσώρουχό μου φάνηκε χωρίς να το θέλω''.

Η παρουσιαστής επισήμανε βέβαια πως αυτή η στιγμή έγινε μια από τις πιο χαρακτηριστικές στην ιστορία της τηλεόρασης. Και δεν είναι μόνο το νέο τραγούδι της που προωθεί η Μαντόνα. Η τραγουδίστρια προμοτάρει και τη νέα της ταινία ''W.E'' στην οποία υπογράφει και την σκηνοθεσία. Πρόκειται για μια δραματική ιστορία αγάπης που έλαβε χώρα τη δεκαετία του 30 ανάμεσα στην Αμερικανίδα Γουάλις Σίμπσον (Wallis Simpson)και τον ΒασιλιάΕδουάρδο της Βρετανίας

Όπως τόνισε η Μαντόνα σε εμφάνισή της στις ειδήσεις του MTV, η ίδια ταυτίστηκε με την πρωταγωνίστρια γιατί έχει μάθει από πρώτο χέρι πως είναι να αγωνιάς για μια αγάπη:

''Ξέρω πολύ καλά πως είναι να αγαπάς και να θυσιάζεσαι για μια αγάπη. Αγάπη σημαίνει θυσία. Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να επικοινωνείς τόσο βαθιά με έναν άνθρωπο, να τον αγαπάς και να πρέπει να θυσιάσεις πράγματα για εκείνον''.

Πάντως, η 53χρονη σταρ πιστεύει ακόμα στην πραγματική αγάπη:

''Δεν υπάρχει τέλεια αγάπη. Μεγαλώνουμε με την ιδέα πως θα έρθει ο πρίγκιπας του παραμυθιού, θα μας σκουπίσει τα πόδια και θα μας ανεβάσει στο άλογό του και παρέα θα καλπάζουμε παρακολουθώντας το ηλιοβασίλεμα. Αυτά είναι όλα αηδίες. Πιστεύω πως κάθε έξυπνη γυναίκα δεν χρειάζεται κάποιον για να τη σώσει, μόνες σώζουμε τον εαυτό μας. Πάντως, εγώ ακόμα πιστεύω στην αγάπη και θεωρώ τον εαυτό μου ρομαντικό''.


Για την ιστορία να θυμίσουμε πως η Μαντόνα έχει ζήσει μεγάλους έρωτες με το Σον Πεν, το Γουόρεν Μπίτι και το Γκάι Ρίτσι ενώ την περίοδο αυτή φημολογείται πως διατηρεί δεσμό με τον γάλλο χορευτή Μπραχίμ Ζαϊμπάτ (Brahim Zaibat), ο οποίος είναι 24ων ετών..

Κατερίνα Π.