Στην αναμονή η εγκυμοσύνη της πριγκίπισσας Κέιτ

30.01.2012
Δυστυχώς δεν θα έχουμε ακόμα γεννητούρια στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ''Daily Mail'', ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (Prince William) και η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κάθριν θα αναβάλουν για λίγο την απόκτηση διαδόχου επειδή θα πρέπει να επικεντρωθούν στους εορτασμούς του ''Diamond Jubilee''- των 60 χρόνων κυριαρχίας της Βασίλισσας Ελισάβετ αλλά και στην πραγματοποιήση των επερχόμενων Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο.

Πηγές από το περιβάλλον του πριγκιπικού ζευγαριού, τονίζουν πως η Κέιτ και ο Γουίλιαμ δεν βιάζονται να γίνουν γονείς αφού οι υποχρεώσεις και οι εμφανίσεις που θα πρέπει να κάνουν, είναι τόσες που ουσιαστικά δεν θα τους αφήνουν ελεύθερο χρόνο.

Σύμφωνα μάλιστα και με τον εκπρόσωπο της βασιλικής οικογένειας, η 30χρονη Κέιτ θα αναλάβει από τον επόμενο μήνα τις δικές τις πριγκιπικές υποχρεώσεις, αφού και ο Γουίλιαμ θα φύγει για το πρώτο του ταξίδι στα νησιά Falkland.

Η Κέιτ, έχει οριστεί ως το πρόσωπο της βασιλικής οικογένειας που θα εποπτεύει τη Σχολή Τέχνης, Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτων, Δράση ενάντια στον εθισμό, καθώς και τον ξενώνα παίδων στην Ανατολική Αγγλία. Τέλος, η Κέιτ είναι εθελόντρια και στην βασιλική σχολή προσκόπων!

Η νεαρή δούκισσα θα ασχοληθεί δυναμικά με όλα τα παραπάνω τώρα που ο πρίγκιπας θα είναι μακρυά, όπως τόνισε τουλάχιστον ο εκπρόσωπος του παλατιού. Όπως μάλιστα αναφέρουν πληροφορίες, η 30χρονη δούκισσα επέλεξε να ασχοληθεί με ένα μικρό εύρος φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων για να προσφέρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο έργο.

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ θα βρίσκονται μακρυά ο ένας από τον άλλον για έξι εβδομάδες από τον Φεβρουάριο μέχρι το Μάρτιο ενώ από εκεί και μετά θα βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τον εορτασμό του Jubilee τον Ιούνιο.Το Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο, θα πραγματοποιήσουν ένα μεγάλο ταξίδι στην Σιγκαπούρη, την Μαλαισία στα νησιά του Σολομώντα και το Τουβαλού.


Κατερίνα Π.