Μια νέα άφιξη για τον Γουίλιαμ και την Κέιτ

02.02.2012
Ένα νέο μέλος καλωσόρισαν στην οικογένειά τους οι νεαροί πρίγκιπες.

Και όχι, μην πάει ο νους σας σε εγκυμοσύνη, γιατί αυτή θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμη. Όμως, ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους με άλλον τρόπο.

Έτσι, εδώ και λίγο καιρό, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) και η αγαπημένη του Κέιτ (Kate) υιοθέτησαν ένα γλυκύτατο κουταβάκι.

Ένα μαύρο κόκερ σπανιέλ τριών μηνών είναι το "μωράκι" του ζεύγους από τον Δεκέμβριο το οποίο ζει και μεγαλώνει ευτυχισμένο στην αγροικία του στη Βόρεια Ουαλία.

Και παρόλο που οι πρίγκιπες επιβεβαίωσαν επίσημα το γεγονός, αρνήθηκαν με πάθος να αποκαλύψουν το όνομα του κουταβιού, υπαγορεύοντας και στο προσωπικό τους να κάνουν το ίδιο.

"Πρόκειται για ένα ιδιωτικό κατοικίδιο και δεν θέλουν να δημοσιοποιηθεί το όνομά του. Ωστόσο, το ζευγάρι επιβεβαιώνει με χαρά ότι όντως έχει ένα νέο σκυλί", τόνισε ο εκπρόσωπος του παλατιού.

Πηγές του παλατιού αναφέρουν ότι η μητέρα της 30χρονης πριγκίπισσας, Κάρολ Μίντλετον (Carole Middleton) έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτή τη χαριτωμένη αγγλική ράτσα και το μωράκι προέκυψε από διασταύρωση ενός δικού της με κάποιου άλλου, αγνώστων λοιπών στοιχείων…

Να τους ζήσει, λοιπόν, και με το καλό και ένα μωράκι…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα