Μαντόνα σε Λούρδη: Μωρό μου, σόρι, αλλά... κόπηκες!

03.02.2012
Ποιος είπε ότι όταν έχεις διάσημους γονείς οι πόρτες ανοίγουν πιο εύκολα; Για μερικούς, αυτός είναι λόγος για να… κλείσουν!


Η δεύτερη σκηνοθετική απόπειρα της Μαντόνα (Madonna) είναι πια γεγονός. Δείτε και το τρέιλερ της ταινίας "W. E." στο βίντεο που ακολουθεί.

Αυτό που δεν ξέραμε, όμως, και μαθαίνουμε σήμερα δια στόματος της ίδιας της 53χρονης σταρ είναι το… καψόνι που έκανε –άθελά της- στη 15χρονη κόρη της.

Την εποχή των γυρισμάτων, η Μαντόνα είχε "προσλάβει" τη Λούρδη (Lourdes) για να συμμετέχει στην ταινία την τελευταία στιγμή στον ρόλο της νεαρής Γουόλι Γουίνθροπ (Wally Winthrop) που στην ενήλικη ζωή, ενσαρκώνει η Άμπι Κόρνις (Abbie Cornish).

Ωστόσο, στη διαδικασία του μοντάζ ενόψει του Φεστιβάλ της Βενετίας τον περασμένο Σεπτέμβριο οι συγκεκριμένες σκηνές θεωρήθηκαν περιττές και… κόπηκαν!

"Στην πραγματικότητα, την έσυρα σε όλο αυτό την τελευταία στιγμή. Ήταν πολύ καλή, αλλά στο τέλος την έκοψα από το φιλμ. Δεν ήταν καθόλου δίκαιο από μέρους μου, το ξέρω. Της είπα 'Σόρι, μωρό μου, αλλά βρίσκεσαι στο πάτωμα του μοντάζ", παραδέχτηκε η βασίλισσα της ποπ τονίζοντας, όμως, ότι η νεαρά αντιμετώπισε τα νέα πολύ γενναία.

Κατά τα άλλα η μικρή έχει αποφασίσει ότι θα ακολουθήσει στα βήματα της διάσημης μαμάς της, αφού εδώ και δύο χρόνια φοιτά στη διάσημη σχολή της Νέας Υόρκης "LaGuardia High School Of Music & Art and Performing Arts". Οπότε σίγουρα θα δούμε πολλά από εκείνη στο μέλλον.

Στο μεταξύ, και παρά τις ανάμεικτες κριτικές για αυτή τη σκηνοθετική της απόπειρα, η Μαντόνα ελπίζει να κάνει και άλλες ταινίες στο μέλλον, υπογραμμίζοντας όμως ότι αυτό που την ενδιαφέρει δεν είναι να κάνει μπλοκμπάστερ αλλά να μιλήσει και για άλλους επικούς έρωτες.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα