Νίκος Κουρής: «Η Έλενα δεν ήθελε να προσβάλλει - Έκανε κάτι όχι επειδή είναι χορεύτρια αλλά ένα παιδί»

09.01.2024
Νίκος Κουρής: «Η Έλενα δεν ήθελε να προσβάλλει - Έκανε κάτι όχι επειδή είναι χορεύτρια αλλά ένα παιδί»
Photo: NDP Photo Agency
Σχεδόν έναν μήνα μετά τον γάμου του με την Έλενα Τοπαλίδου ο Νίκος Κουρής μοιράστηκε σκέψεις και συναισθήματα ενώ μίλησε πρώτη φορά για την κίνηση εκείνης που προκάλεσε μέγα σάλο.

Ύστερα από 18 χρόνια σχέσης και έχοντας στο πλευρό τους τον 16χρονο γιο τους, στενούς φίλους, συγγενείς και συνεργάτες, ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου παντρεύτηκαν στις 12 Δεκεμβρίου 2023, απλά, επειδή ένιωσαν γιατί τώρα ήρθε η ώρα.

Όλα έγιναν στα... φανερά ενώ και μετά το μυστήριο (και το γλέντι) υπήρξαν αρκετές αναρτήσεις και αναφορές και από τους δύο. Η ευτυχία τους τεράστια από την πρώτη στιγμή και τα στιγμιότυπα που κυκλορόρησαν στο διαδίκτυο πολλά.

Ένα από αυτά προκάλεσε μεγάλη συζήτηση και ήταν μέσα από την εκκλησία. Ο λόγος για τη στιγμή που ενώ ο παππάς έψελνε το «Η δε γυνη΄ να φοβείται τον άνδρα» η νύφη, προφανώς σκοπεύοντας να τρολάρει το έθιμο που θέλει τη νύφη να πατά το πόδι του γαμπρού εκείνη τη στιγμή, σήκωσε το πόδι της ψηλά πάνω από το κεφάλι του συζύγου της με τους δυο τους (και όλο το εκκλησίασμα) να ξεσπούν σε γέλια.

Η ίδια η ηθοποιός και χορεύτρια έβαλε τελεία στο όλο θέμα με μια ανάρτηση υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, πως «απλά Εγώ σηκώνω το πόδι μου πίσω από την πλάτη του Νίκου».

Τώρα ήρθε η σειρά του γαμπρού να αναφερθεί στο θέμα καθώς εμφανίστηκε καλεσμε΄νος στην εκπομπή Πάμε Δανάη και το έκανε τόσο τρυφερά που συγκίνησε!

«Εκείνη το έκανε, επειδή η Έλενα είναι η Έλενα. Το έκανε με χαρά, ούτε ήθελε να προσβάλει κανέναν, ούτε θεωρώ ότι πρόσβαλε κανέναν. Είναι πολύ προσωπικό πράγμα, δεν προσβάλλεις, ούτε έκανε κάτι κακό. Βεβαίως μπορεί κανείς να σκεφτεί ό,τι θέλει. Εγώ σκέφτομαι ποια είναι η ανάγκη σου, όταν κάτι σε προσβάλλει να βγεις να πεις ότι σε προσβάλλει. Αυτό είναι το θέμα μου. Αν κάτι σε προσβάλλει γιατί το λες. Η Έλενα έκανε κάτι, όχι επειδή είναι χορεύτρια αλλά είναι ένα παιδί και ήταν τόσο χαρούμενη και αστεία, κοιτούσε την εκκλησία σαν να έβλεπε τον κόσμο πρώτη φορά. Ήταν κάτι σαν κοσμογονία σαν την Έλενα. Η Έλενα διατηρεί αυτήν την παρόρμηση σε βαθμό σοκαριστικό γιατί δεν πιστεύεις ότι ένας ενήλικος άνθρωπος μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι. Αυτή της η αντίφαση είναι όλη της η γοητεία. Δεν έχει καμία πρόθεση να προσβάλει κανέναν, έχει βαθιά πίστη, ήταν μόνο μια υπόκλιση σε αυτό που λέγεται μυστήριο του γάμου. Επειδή είναι ευαίσθητη και δε θέλει να προκαλεί, μου είπε ίσως δεν έπρεπε να το κάνω» είπε ο Νίκος Κουρής και προχωρά παρακάτω!

Τελευταία τροποποίηση στις 09.01.2024 - 16:09