Michelle Keegan: Η πρωταγωνίστρια του Fool Me Once έχει ψηφιστεί «Η πιο σέξι γυναίκα» 12 (!) φορές αλλά δεν της αρέσει

03.02.2024
Michelle Keegan: Η πρωταγωνίστρια του Fool Me Once έχει ψηφιστεί «Η πιο σέξι γυναίκα» 12 (!) φορές αλλά δεν της αρέσει
Ο Ιανουάριος ήταν σίγουρα ο μήνας της. Η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί στο Netflix έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης και την έκανε Νο1 σε 60 χώρες.

Στα 36 της χρόνια η Michelle Keegan ανέλαβε τον ρόλο της Maya Burkett στην τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος του Harlan Coben «Fool Me Once» για το Netflix και είδε το άστρο της να εκτοξεύεται ξανά στην κορυφή.

Η μίνι σειρά μυστηρίου 8 επεισοδίων λατρεύτηκε, από την πρώτη στιγμή που προβλήθηκε την 1η Ιανουαρίου, και η ίδια δεν έκρυψε την ικανοποίησή της μέσα από μία θριαμβευτική ανάρτηση στο Instagram, όπου αφ' ενός παραδεχόταν ότι δεν πίστευε αυτό που συνέβη, αφετέρου ευχαριστούσε τον κόσμο για την επιτυχία και την ευτυχία που τους χάρισε.

{https://www.instagram.com/p/C1z87Bqs4uK/}

H Michelle Keegan έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της στη σαπουνόπερα του ITV, «Coronation Street» ενώ στα πρώτα βήματα της καριέρας της, καισυγκεκριμένα μεταξύ 2008 και 2014, ψηφίστηκε 12 (!) φορές ως «η πιο σέξι γυναίκα» στο πλαίσιο των British Soap Awards και των Inside Soap Awards.

{https://www.instagram.com/p/C0hkflnsa8a/}

Αυτές οι συγκεκριμένες διακρίσεις, όμως, δεν της άρεσαν. Το αντίθετο μάλιστα. Και δεν δίστασε να το παραδεχτεί δημόσια.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Observer πριν από χρόνια, η Michelle είχε δηλώσει σχετικά:

«Ήταν ντροπιαστικό. Γιατί έβλεπα το όνομά μου σε πολλούς τίτλους θεμάτων. Και το αστείο είναι ότι δεν είμαι σέξι! Δεν υπήρξα ποτέ σέξι! Οι φίλοι μου πάντα γελούσαν με αυτό. Ακόμα και όταν λέω τη λέξη με κάνει να ανατριχιάζω».

{https://www.instagram.com/p/CQotJ_9MDaZ/}

Όσο για το θέμα των σέξι εξωφύλλων, που έκανε αρκετά... «Ναι, ένιωσα πίεση και εφόσον θέλω πάντα να ευχαριστώ τον κόσμο, προσπαθώ να πάω με το ρεύμα. Αλλά υπήρχε κάτι μέσα μου που με έκανε να λέω “Πραγματικά δεν το θέλω αυτό. Δεν θέλω να είμαι στο μπροστινό εξώφυλλο με τα εσώρουχά μου”. Έτσι, τελικά, κάποια στιγμή μάζεψα το κουράγιο… να ζητήσω μια ζακέτα».

Έστω. Πάντως, αν δεν έχεις δει το Fool Me Once ακόμη... σπεύσε! Ιδού και μία γεύση από το trailer.

{https://www.youtube.com/watch?v=nhC8AG8cwcc&ab_channel=Netflix}

Τελευταία τροποποίηση στις 31.01.2024 - 17:45