Η Έλενα Τοπαλίδου βάζει τελεία για την επίμαχη στιγμή στον γάμο της, με τον δικό της τρόπο

18.12.2023
Η Έλενα Τοπαλίδου βάζει τελεία για την επίμαχη στιγμή στον γάμο της, με τον δικό της τρόπο
Photo: NDP Photo Agency
Ακόμη δέχεται ευχές για τον γάμο της η Έλενα Τοπαλίδου, αλλά, προφανώς, όχι μόνο ευχές!

Πανευτυχής νιόπαντρη η Έλενα Τοπαλίδου, η οποία παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Νίκο Κουρή, στις 12 Δεκεμβρίου, όμως να που ένα μελανό σημείο υπάρχει και προκύπτει ξανά και ξανά.

Ο λόγος για τη στιγμή που ενώ ο παππάς έψελνε το «Η δε γυνη΄ να φοβείται τον άνδρα» η γνωστή χορεύτρια και ηθοποιός, προφανώς σκοπεύοντας να τρολάρει το έθιμο που θέλει τη νύφη να πατά το πόδι του γαμπρού εκείνη τη στιγμή, σήκωσε το πόδι της ψηλά πάνω από το κεφάλι του συζύγου της με τους δυο τους (και όλο το εκκλησίασμα) να ξεσπούν σε γέλια.

Η στιγμή αυτή συζητήθηκε πολύ, όπως και η πιρουέτα (που δεν ήταν πιρουέτα), ή το αραμπέσκ (που δεν ήταν αραμπέσκ) αλλά «απλά Εγώ σηκώνω το πόδι μου πίσω από την πλάτη του Νίκου» όπως χαρακτηριστικά ξεκαθάρισε η Τοπαλίδου θέλοντας να σταματήσει τις κουβέντες, περί ασέβειας και υπερβολής, που σταματημό δεν έχουν.

«Και τέλος… Αυτό δεν λέγεται πιρρουετα ούτε Αρραμπεσκ ούτε τρία πουλάκια κάθονται. Λέγεται: ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ.! Και ηταν ωραιαααααα!!!!!!!!!!!!!! Ήταν ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! 💋🫶✨🫶⛵️⛵️✨⛵️✨⛵️🫶💋🫶💋💋💋💋💋💋💋💋💋✨⛵️🧚‍♀️❤️Αντε γιατί έχω και μαθητές !!!!!!!», γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει μια φωτογραφία από την επίμαχη στιγμή η Έλενα Τοπαλίδου με τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση στην συντριπτική πλειοψηφία τους να αγκαλιάζουν την κίνηση και το νιόπαντρο ζευγάρι.

{https://www.instagram.com/p/C0_LrltI_IU/}

Μία μέρα νωρίτερα είχε έρθει ακόμη μία ανάρτηση με συγκινητικές στιγμές από τη μέρα του γάμου με εκείνη και τους άντρες της ζωής της, τον επί 18 χρόνια σύντροφό της, Νίκο Κουρή και τον 16χρονο γιο τους, Πέτρο, με τον οποίο χόρεψε και ένα απίθανο τανγκό.

«Μόνο Αγάπη και συγκίνηση και χαρά πήραμε στις 12/12/2023 από τους φίλους και γνωστούς και αγαπημένους. Αυτό θα μας μείνει για πάντα. Είμαστε τυχεροί.✨ Πέτρος. Νικος», γράφει η Έλενα Τοπαλίδου καταλήγοντας στις εξής ευχές: «Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Ψυχραιμία … Καλοσύνη… Ανθρωπιά …»

{https://www.instagram.com/p/C096CX9rxRe/}

Τελευταία τροποποίηση στις 18.12.2023 - 13:00