Hilary Duff: Ανακοίνωσε ότι περιμένει μωρό με έναν πολύ δημιουργικό τρόπο

18.12.2023
Hilary Duff: Ανακοίνωσε ότι περιμένει μωρό με έναν πολύ δημιουργικό τρόπο
H oικογένεια της Hilary Duff μεγαλώνει! Η γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε με ενθουσιασμό στους fans και τους followers της ότι περιμένει το τέταρτο παιδί της στα 36 της χρόνια.

Η πρώην σταρ της Disney ανακοίνωσε στο Instagram ότι είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί από τον σύζυγό της Matthew Koma. Στο παρελθόν το ζευγάρι απέκτησε τις κόρες τους, τη Banks το 2018 και τη Mae το 2021. Επιπλέον, η Duff έχει έναν 11χρονο γιο που ονομάζεται Luca από τον προηγούμενο γάμο της με τον Mike Comrie.

Η Duff και ο Coma έγιναν ζευγάρι το 2017 και παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα. Αυτόν τον μήνα, το ζευγάρι θα γιορτάσει την τέταρτη επέτειο του γάμου του.

Η σταρ αποφάσισε να κάνει τη χαρούμενη ανακοίνωση με δημιουργικό τρόπο. Η Duff μοιράστηκε μια χριστουγεννιάτικη κάρτα με την οικογένειά της, η οποία είχε μια φωτογραφία με τα τρία της παιδιά και τον Koma. Η φωτογραφία τραβήχτηκε σε ένα υπνοδωμάτιο όπου δείχνει την Duff να έχει βάλει το χέρι της πάνω στην κοιλίτσα της και να δείχνει έκπληκτη. Η κόρη της Banks κρέμεται από τα δοκάρια του κρεβατιού ενώ η Μae κάθεται στο πάτωμα με μια κιθάρα.

Ο γιος της Luca κάθεται σε μια πολυθρόνα, κρατώντας ένα χειριστήριο video game, ενώ o Koma ποζάρει στο κρεβάτι με το ένα φρύδι ανασηκωμένο.

Η Hilary έγραψε στη λεζάντα χιουμοριστικά: «Έκπληξη Έκπληξη! Τόσο πολύ για σιωπηλές νύχτες. Αγάπη από την παρέα Duff-Bair-Comrie».

{https://www.instagram.com/p/C0w5AaUvf1D/}

Αφού ξεκίνησε το ταξίδι της στη μητρότητα το 2012, η ​​Hilary είπε ότι η εμπειρία της ήταν παρόμοια με μια «έφηβη μαμά». Μιλώντας σε ένα podcast, αποκάλυψε τις προκλήσεις του να ξεκινήσεις σε αυτή την ηλικία, αναφέροντας: «Ήταν δύσκολο γιατί δεν είχα φίλους που να είχαν κάνει παιδιά ακόμα», προσθέτοντας ότι «απλώς έβγαλε άκρη και το αγάπησε».

{https://www.instagram.com/p/C0w4_4Ev1wB/}

«Γνώρισα τον πρώτο μου σύζυγο (Mike Comrie) και δύο - τρία χρόνια αργότερα, ένιωσα πραγματικά έτοιμη να ανοίξω αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου», είπε. «Πάντα ήθελα να γίνω νέα μαμά».

{https://www.instagram.com/p/Co5arNCSEFs/}

{https://www.instagram.com/p/CIRGWaCjKdf/}

{https://www.instagram.com/p/CcehCvYrK9c/}

Τελευταία τροποποίηση στις 18.12.2023 - 15:10