Η Ανίτα Μπραντ ποζάρει αγκαλιά με τους γιους τους και ο μπαμπάς Χάρης Χριστόπουλος κάνει το πιο εύστοχο σχόλιο

27.07.2023
Η Ανίτα Μπραντ ποζάρει αγκαλιά με τους γιους τους και ο μπαμπάς Χάρης Χριστόπουλος κάνει το πιο εύστοχο σχόλιο
(Photo: NDP Photo Agency)
Αν η ευτυχία είχε πρόσωπο, τότε μάλλον θα είχε αυτό του συγκεκριμένου ζευγαριού. Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπράντ εκπέμπουν πάντα τόσο φως που είναι να τους... «φτύνεις» για να μην τους ματιάσεις!

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπράντ μιλούν πολύ συχνά ο ένας για τον άλλο με λόγια λατρείας ενώ τα δυο αγόρια τους έχουν συμπληρώσει την ευτυχία τους με τον καλύτερο τρόπο

Ο πρωτότοκος, Χρήστος γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2020 και το δεύτερο μωράκι τους τον Μάρτιο του 2023.

"Δίνουμε προσοχή στο να μην παραμελούμε τον Χρήστο. Στο ένα χέρι έχουμε αγκαλιά τον Χρήστο και στο άλλο το μωρό", συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος και ο μπαμπάς Χρήστος συμπλη΄ρωνοντας (πάντα με χαμόγελο) ότι "όταν γίνεις γονιός ζεις μέσα από τη ζωή των παιδιών σου. Εσύ περνάς σε δεύτερο πλάνο… πίσω από τις κουρτίνες", είχαν πει μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ο Χάρης και η Ανίτα.

Οι δυο τους μοιράζονται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα΄ τους, όμως μια φωτογραφία που μοιράστηκε η Ανίτα ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή.

Αγκαλιά με τους δυο γιους της ποζάρει η γλυκύτατη μανούλα και στη λεζάντα διαβάζουμε «Ηλιαχτίδες μου μοναδικές».

{https://www.instagram.com/p/CvJrpQ1tNv2/}

Φυσικά, ο μπαμπάς Χάρης δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει και το έκανε με τα πιο όμορφα λόγια. «Φοράς επάνω σου τα πιο πολύτιμα κοσμήματα του κόσμου», γράφει ο φωτογράφος και... τον καταλαβαίνουμε!

Ο Χάρης Χριστόπουλος αποθεώνει ακόμη μία φορά την Ανίτα Μπραντ και συγκινεί

χριστοπουλοσ.png

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2017 και δείχνουν να απολαμβάνουν με τον καλύτερο τρόπο τη ζωή που έχουν φτιάξει για εκείνους και τα παιδιά τους.

Ανίτα Μπραντ: Έλεγαν ότι είμαι με τον Χάρη Χριστόπουλο για τα χρήματα

Τελευταία τροποποίηση στις 27.07.2023 - 10:51