Madonna: Ξεπέρασε το πρόβλημα της υγείας της και άρχισε τον χορό - Το βίντεο και το μήνυμά της

28.07.2023
Madonna: Ξεπέρασε το πρόβλημα της υγείας της και άρχισε τον χορό - Το βίντεο και το μήνυμά της
Επανέρχεται η Madonna και γιορτάζει μια σημαντική επέτειο!

Η βασίλισσα της ποπ έκανε ένα θεαματικό update στους fans της για τη συνεχιζόμενη ανάρρωσή της από τότε που νοσηλεύτηκε για βακτηριακή λοίμωξη, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο Instagram την Πέμπτη το βράδυ όπου χορεύει (προσεκτικά) στους ρυθμούς του«Lucky Star».

«Το να μπορώ να κινώ το σώμα μου και να χορεύω λίγο με κάνει να νιώθω σαν το πιο τυχερό αστέρι στον κόσμο!» έγραψε η Madonna στο βίντεο, το οποίο τη δείχνει σε πολύ καλή διάθεση να λικνίζεται με το τραγούδι της από το 1984. «Ευχαριστώ όλους τους θαυμαστές και τους φίλους μου! Πρέπει να είστε και τα τυχερά μου αστέρια!» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Ολοκλήρωσε το update της, ευχόμενη στο ντεμπούτο άλμπουμ της, με τίτλο «Madonna» στο οποίο περιλαμβάνεται και το συγκεκριμένο τραγούδι, ευτυχισμένα 40α γενέθλια και πρόσθεσε emoji τεσσάρων αστεριών.

{https://www.instagram.com/p/CvNVP16tVR6/?hl=en}

Φυσικά οι διάσημοι και οι θαυμαστές της απάντησαν γρήγορα με σχόλια για να εκφράσουν τη χαρά τους για την ίδια και την ανάρρωσή της.

«Εδώ είναι!!», έγραψε ο Andy Cohen. «Τα σπας», πρόσθεσε ο The Weeknd. «Ακόμα το αγαπημένο μου άλμπουμ », σχολίασε ο Diplo.

Πριν μερικές εβδομάδες η Madonna μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης αφού βρέθηκε να μην ανταποκρίνεται στο σπίτι της. Αρχικά διασωληνώθηκε ενώ νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας πριν μεταφερθεί στην τακτική φροντίδα.

Ο επί μακρόν μάνατζέρ της, Guy Oseary, εξήγησε αργότερα ότι η Madonna «ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε μια πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ».

Τις ημέρες που προηγήθηκαν της κρίσης υγείας της Madonna, η τραγουδίστρια έκανε εντατικές πρόβες στο Nassau Coliseum για την παγκόσμια περιοδεία της που έχει πλέον αναβληθεί. «Δούλευε 12 ώρες κάθε μέρα», έλεγαν οι πηγές.

Η τραγουδίστρια του «Frozen» (μεταξύ άλλων) έσπασε τη σιωπή της στις 12 Ιουλίου, λέγοντας στους θαυμαστές ότι βρισκόταν «στο δρόμο προς την ανάκαμψη». «Η πρώτη μου σκέψη όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο ήταν τα παιδιά μου», έγραψε στο Instagram μαζί με μια selfie. «Η δεύτερη σκέψη μου ήταν ότι δεν ήθελα να απογοητεύσω κανέναν που αγόρασε εισιτήρια για την περιοδεία μου... Η εστίασή μου τώρα είναι η υγεία μου και το να γίνω πιο δυνατή και σας διαβεβαιώνω ότι θα επιστρέψω μαζί σας το συντομότερο δυνατό!».

Φαίνεται ότι είναι ήδη σε καλό δρόμο.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.07.2023 - 10:15