Η Sandra Bullock είχε γενέθλια και ο Ryan Reynolds της ευχήθηκε... ολόγυμνος

Η Sandra Bullock είχε γενέθλια και ο Ryan Reynolds της ευχήθηκε... ολόγυμνος
Η Sandra Bullock γιόρτασε τα 59α γενέθλια της την Τετάρτη και ο φίλος της Ryan Reynolds έστειλε τις ξεχωριστές ευχές του μέσω social media.

Ένα βίντεο με την περίφημη γυμνή σκηνή που είχαν γυρίσει η δυο τους στην ταινία του 2009, «The Proposal», επέλεξε ο Ryan Reynolds για τα «Χρόνια Πολλά» κι εμείς χειροκροτούμε!

«Χρόνια πολλά στην αμίμητη και εντυπωσιακή Sandra Bullock! Για τα γενέθλιά σου φέτος, πήρα και στους δύο μας συντονιστές οικειότητας. Και ένα τμήμα HR. Και τα ρούχα;» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Στη διάσημη σκηνή, οι πρωταγωνιστές «τρακάρουν» μεταξύ τους ενώ είναι και οι δυο ολόγυμνοι. Η Sandra γλιστρά ενώ ψάχνει για πετσέτα μετά από ένα ντους και ο Ryan μόλις έχει βγάλει τα ρούχα του αφού γύρισε από το τρέξιμο.

{https://www.instagram.com/p/CvKa2BdMQ-H/}

Η ταινία επικεντρώνεται στην Bullock που υποδύεται ένα πιεστικό αφεντικό που εκβιάζει τον βοηθό της για να την παντρευτεί προκειμένου να αποφύγει την απέλαση στην πατρίδα της, τον Καναδά.

George Clooney - Sandra Bullock: Η ιστορία μιας δυνατής φιλίας που κρατάει 30 χρόνια

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είχε μιλήσει για το πώς γυρίστηκε αυτή η σκηνή στο «About Last Night Podcast with Adam Ray» το 2021, δηλώνοντας ότι ένιωθε μια αίσθηση «συναδελφικότητας και ασφάλειας» στα γυρίσματα με τον Ryan Reynolds .

«Ο Ryan κι εγώ γνωριζόμαστε από τότε που ήμασταν προέφηβοι. Πηγαίνουμε πολύ, πολύ, πολύ πίσω», εξήγησε, «Έπρεπε να κάνουμε τη γυμνή σκηνή εκείνη την ημέρα και η Anne Fletcher, η σκηνοθέτις μας που είναι απλά απίστευτη, ήταν υπέροχη».

Η Bullock εξήγησε ότι η σκηνή γυρίστηκε με κλειστό σετ, έτσι μόνο λίγοι άνθρωποι όπως η κομμώτρια και η μακιγιέρ, ήταν στο πλατό όταν γύριζαν.

«Ο Ryan και εγώ έχουμε αυτά τα πράγματα στο χρώμα της σάρκας κολλημένα στα ιδιωτικά μας, τα μαλλιά μου είναι στρατηγικά πάνω από τις θηλές και του Ryan το μικρό – όχι μικρό! Απλώς υπάρχει ότι υπάρχει και δεν ξέρω γιατί δεν το είδα, δεν κοίταξα», είπε.

Ο Ryan πρόσθεσε ότι κάποια στιγμή η Fletcher φώναξε: «Ryan, μπορούμε να δούμε τα μπαλάκια σου!» που ανάγκασε την Bullock να επαναλάβει στον εαυτό της: «Μην κοιτάς κάτω, μην κοιτάς κάτω».

Ryan Reynolds: Πώς η Blake Lively τον έσωσε από την κατάθλιψη μετά το διαζύγιο του με την Scarlett Johanson

«Ο Ryan ήταν τόσο κουλ. Ατάραχος. Είναι απολύτως ατάραχος», θυμήθηκε η Bullock.

Τι εμπειρία και αυτή ειδικά με έναν φίλο σου! Με την αφορμή, θυμόμαστε κι εμείς ολόκληρη τη σκηνή.

{https://www.youtube.com/watch?v=1r3a1PXg1jg}

Τελευταία τροποποίηση στις 27.07.2023 - 11:41