Ελεονώρα Μελέτη για Πάνο Μουζουράκη: "Ο γλυκούλης, να μας γλιτώσει από έξοδα ήθελε"

28.05.2023
Ελεονώρα Μελέτη για Πάνο Μουζουράκη: "Ο γλυκούλης, να μας γλιτώσει από έξοδα ήθελε"
Θέμα των ημερών ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κόζαρη και όλοι τον "αγγίζουν" με τον άλφα ή βήτα τρόπο!

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη παντρεύτηκαν στην Αίγινα το περασμένο Σάββατο (27/5/2023) και τα social media "στέναξαν" από στιγμιότυπα από τις χαρές τους.

Παρά το "απαγορευτικό" που ζήτησε εμμέσως πλην σαφώς από τα ΜΜΕ ο γαμπρός τις παραμονές του γάμου του, τα συνεργεία ήταν εκεί και το "διακριτικά", ήταν, όπως πα΄ντα, πολύ σχετικό!

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον γάμο ήρθαν "εκ των έσω" όπως και πριν από το μυστήριο αυτό καθαυτό καθώς φίλοι και συγγενείς του ζεύγους, καλεσμένοι στις χαρές τους, μοιράστηκαν ουκ ολίγες στιγμές από αυτές, πράγμα που ίσως τελικά να έχει καταστήσει μέχρι και άκυρη την παράκληση του Μουζουράκη πριν από τον γάμο του.

Αυτό, ακριβώς τόνισε με ελαφριά διάθεση τρολαρίσματος η Ελεονώρα Μελέτη με ένα story που μοιράστηκε πριν από λίγες ώρες.

"Ο γλυκούλης ο Μουζουράκης να μας γλιτώσει ήθελε. Από τα έξοδα. Μη στείλετε κάμερες έλεγε. Κάτι ήξερε ο άνθρωπος. Δεν έχουμε χάσει καρέ από το κινητά των καλεσμένων", γράφει η παρουσιάστρια και μάλλον δίκιο έχει, ενώ ένα παρόμοιο σχόλιο σχετικά με το κατά πόσο μπορεί κάποιος να κρατήσει ιδιωτικές τις προσωπικές στιγμές του έκανε και η Ναταλία Γερμανού, μιλώντας εκ πείρας!

nonoram.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 28.05.2023 - 17:35