Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον γάμο και το αιχμηρό σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού

28.05.2023
Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον γάμο και το αιχμηρό σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού
(photos: NDP Photo Agency)
Μετά τον γάμο και το γλέντι ακολούθησε ακόμη μία γιορτή για τους νιόπαντρους και τους φίλους του, με το φως της ημέρας αυτή τη φορά.

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη παντρεύτηκαν το Σάββατο ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄27/5/2023 στη Αίγινα και είχαν κοντά τους τους δικούς τους ανθρώπους και τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους ρεπόρτερ, παρόλο που ο γαμπρός είχε ζητήσει (με ένα μακροσκελές ποίημα που είχε μοιραστεί) να μην υπάρξουν κάμερες κοντά τους ώστε να απολαύσουν τις στιγμές ιδιωτικά.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε, το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία και τα social media πήραν φωτιά με τους καλεσμένους (που ήταν περί τους 500) να μοιράζονται σχεδόν τα πάντα από τη βραδιά. Μεταξύ αυτών, η κολλητή φίλη της νύφης, Κατερίνα Καινούργιου και η Τόνια Σωτηροπούλου, σύζυγος του κολλητού του γαμπρού, Κωστή Μαραβέγια.

{https://www.instagram.com/p/CswZJ0lo-LI/}

{https://www.instagram.com/p/CsyNnv-okgf/}

H επόμενη μέρα, πάντως, ξημέρωσε και το ζευγάρι συνάντησε τους φίλους του στο Klima Beach Bar για να γιορτάσουν ξανά. Οι φωτογράφοι ήταν εκεί και κατέγραψαν και αυτές τις στιγμές.

Σε άλλα νέα, οι κυριακάτικες εκπομπές ασχολήθηκαν επίσης με το θέμα και από τα όσα ακούσαμε, ξεχωρίσαμε την τοποθέτηση της Ναταλίας Γερμανού σχετικά με το αν έπρεπε, ή δεν έπρεπε να σταλθούν συνεργεία, αν έπρεπε ή όχι να ζητήσει αυτό που ζήτησε ο Μουζουράκης.

"Να συμφωνήσουμε ότι αν θέλεις να παντρευτείς χωρίς να έχεις κάμερες απλώς δεν λες πότε θα παντρευτείς, που παντρεύεσαι ή δε λες καν ότι παντρεύεσαι και απλά πας και παντρεύεσαι και τελειώνει το θέμα;", είπε με τον γνωστό "κάθετο" τρόπο της η Ναταλία μιλώντας, όμως εκ πείρας, καθώς μας θύμισε πως εκείνη παντρεύτηκε με κουμπάρα τη Βίσση, καλεσμένους τον Ρέμο με τη Γαρμπή και δεν πήρε χαμπάρι άνθρωπος. "Άμα θες γίνεται", τόνισε η παρουσιάστρια η οποία αναφερόταν, φυσικά, στο γάμο της με τον Πέτρο Ίμβριο του 1998 από όπου και η φωτογραφία κάτω. Μαζί με το ζευγα΄ρι, η κουμπάρα κι ο αείμνηστος πατέρας της νύφης, Φρέντυ Γερμανός.

natalia-germanou.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 28.05.2023 - 17:32