Beyoncé: Ο φόρος τιμής στην Tina Turner εν μέσω της οργής των θαυμαστών της για στίχο τραγουδιού της που χλεύαζε την αίμνηστη τραγουδίστρια

Beyoncé: Ο φόρος τιμής στην Tina Turner εν μέσω της οργής των θαυμαστών της για στίχο τραγουδιού της που χλεύαζε την αίμνηστη τραγουδίστρια
Η Tina Turner πέθανε την Τετάρτη στα 83 της χρόνια και σχεδόν όλη η μουσική σκηνή απέτισε φόρο τιμής στην βασίλισσα του Rock 'n' Roll.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Beyoncé ωστόσο αυτό συνέβη μόλις μια μέρα αφότου οι θαυμαστές επέκριναν την τραγουδίστρια του «Drunk In Love», επειδή «χλεύασε» την ιστορία της ενδοοικογενειακής κακοποίησης της αείμνηστης τραγουδίστριας.

Ενώ βρισκόταν στο Παρίσι για την περιοδεία της «Renaissance » την Παρασκευή, η Beyoncé ζήτησε από το κοινό να «ουρλιάξει για να νιώσει η Τurner την αγάπη σας».

«Αν είσαι θαυμαστής μου, είσαι θαυμαστής της Tina Turner», συνέχισε η 41χρονη. «Γιατί δεν θα ήμουν σε αυτή τη σκηνή χωρίς την Tina Turner».

«Αισθάνομαι τόσο ευλογημένη που ήμουν ζωντανή για να παρακολουθήσω τη λάμψη της. Νιώθω επίσης πολύ ευλογημένη που βρίσκομαι εδώ για να παίξω για άλλη μια φορά».

{https://twitter.com/unaskedopinions/status/1662241716273926148}

Παρά το γλυκό αφιέρωμα της Beyoncé στην αείμνηστη τραγουδίστρια, τις τελευταίες μέρες αντιμετώπισε την οργή πολλών fans της Turner, καθώς επανεμφανίστηκε στο Twitter ένας στίχος τραγουδιού της Beyoncé που χλευάζει την καταχρηστική ιστορία της Turner με τον πρώην σύζυγό της, Ike Turner.

Πέθανε η θρυλική Tina Turner σε ηλικία 83 ετών

Συγκεκριμένα στο επιτυχημένο τραγούδι «Drunk In Love», ο Jay-Z ραπάρει, «Είμαι ο Ike Turner / Μωρό άνοιξε, εγώ δεν παίζω/ Τώρα φάε το κέικ/ είπα φάε το κέικ Anna Mae».

Ο στίχος φέρεται να αναφερόταν σε έναν καυγά που είχε κάποτε, για ένα κομμάτι κέικ, ο Ike με την Turner, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Anna Mae Bullock.

«Σκέφτομαι συνεχώς πόσο ασεβές ήταν για τον Jay-Z και την Beyonce να έχουν αυτόν τον στίχο του «Drunk in Love» που κοροϊδεύει την κακοποίηση της Tina Turner από τον Ike...», έγραψε ένα άτομο στο Twitter.

Ένας άλλος δημοσίευσε ένα screenshot του στίχου, «Μια υπενθύμιση ότι ο Jay-Z και η Beyoncé στο "Drunk in Love" λένε αυτά τα λόγια, κοροϊδεύοντας την Tina Turner (Anna Mae) που ξυλοκοπήθηκε από τον Ike Turner και ανέτρεξαν στη στιγμή όπου έσπρωξε το κεφάλι της στην τούρτα γενεθλίων της για να την κακομεταχειριστεί».

Και φαίνεται ότι ακόμη και η ίδια η Tina Turner είχε πρόβλημα με τους στίχους. Όταν οι New York Times τη ρώτησαν το 2019 για το τραγούδι, εκείνη απάντησε κατηγορηματικά: «Ναι, δεν εκπλήσσομαι».

Παρά τη διαμάχη, η Beyoncé δεν είχε παρά επαίνους για την Turner μετά τον θάνατό της.

«Σε αγαπώ ατελείωτα. Είμαι τόσο ευγνώμων για την έμπνευσή σου και όλους τους τρόπους που έχεις ανοίξει το δρόμο. Είσαι δύναμη και ανθεκτικότητα», έγραψε η Beyoncé σε δήλωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπό της.

Beyoncé: Η κόρη της, Blue Ivy, παρακολούθησε τη συναυλία της μαμάς της και όλοι εντυπωσιάστηκαν από την ομοιότητα μητέρας-κόρης

«Είσαι η επιτομή της δύναμης και του πάθους. Είμαστε όλοι τόσο τυχεροί που γίναμε μάρτυρες της καλοσύνης και του όμορφου πνεύματός σου που θα μείνει για πάντα. Σε ευχαριστώ για όλα όσα έχεις κάνει».

Στο βι΄ντεο που ακολουθεί οι δύο κυρίες τραγουδούν μαζί το Proud Mary στα Grammys του 2008.

{https://www.youtube.com/watch?v=c4CTO1Z7qLY}

Τελευταία τροποποίηση στις 28.05.2023 - 20:20