Rihanna: Πόσο κοστίζει το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι που φόρεσε στο δάχτυλο του... ποδιού της

Rihanna: Πόσο κοστίζει το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι που φόρεσε στο δάχτυλο του... ποδιού της
Mάλλον και εσύ - όπως και εμείς - θα νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα για τον πολυτελή τρόπο διαβίωσης των διασήμων αλλά είμαστε εδώ για να σου αλλάξουμε ότι πίστευες μέχρι τώρα. Όμως... όχι!

Ποιο είναι το απίστευτο; Θα έχεις δει πανάκριβα δαχτυλίδια να κοσμούν τα δάχτυλα των χεριών πολλών celebrities αλλά η Rihanna έκανε έξοδο φορώντας όχι στα χέρια της, αλλά στα δάχτυλα των ποδιών της, ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι το οποίο αξίζει περισσότερο από... οτιδήποτε έχουμε δει ποτέ οι περισσότερες από εμάς.

Η Rihanna έδειξε το γιγάντιο διαμαντένιο δαχτυλίδι της σε ένα βίντεο στο TikTok, γράφοντας χαρακτηριστικά «ήσυχη πολυτέλεια».

{https://www.tiktok.com/@rihanna/video/7236786244259220782}

Πόσο αξίζει λοιπόν αυτό το δαχτυλίδι; Ο ειδικός της Steven Stone Jewelers, Maxwell Stone μίλησε για την εκτιμώμενη τιμή του διαμαντιού (9 καρατίων παρακαλώ) της Rihanna, λέγοντας ότι πιθανότατα αξίζει 1 εκατομμύριο δολάρια! Ο Stone σημείωσε επίσης ότι το «μη παραδοσιακό» διαμάντι του δαχτυλιδιού σε κοπή αχλαδιού, «πιστεύεται ότι συμβολίζει την ενδυνάμωση και την ανεξαρτησία του χρήστη», κάτι που δεν θα μπορούσε να είναι πιο ακριβές στην περίπτωση της Rihanna.

Rihanna: Οι απίθανες φωτογραφίες που μοιράστηκε ο A$AP Rocky για τα γενέθλια του γιου τους

Επίσης, αν αναρωτιέσαι, οι χρήστες στα σχόλια του TikTok της Rihanna όντως πιστεύουν ότι έχει αρραβωνιαστεί με τον A$AP Rocky. Και αν θέλεις να κάνεις περαιτέρω εικασίες, οι fans πιστεύουν επίσης ότι φόρεσε ένα νυφικό στο Met Gala.

{https://www.instagram.com/p/Cr3pCL7OnXw/}

Το δαχτυλίδι 9 καρατίων κατασκευάστηκε από την XIV Karats, η οποία επιβεβαίωσε ότι η Rihanna το φόρεσε πριν από το Met Gala του 2023.

Τελευταία τροποποίηση στις 29.05.2023 - 10:05