"Λιώνει" η Εριέττα Κούρκουλου για τον αδελφό της, Φίλιππο: "Είσαι μια ευλογία για την οικογένειά μας"

29.05.2023
"Λιώνει" η Εριέττα Κούρκουλου για τον αδελφό της, Φίλιππο: "Είσαι μια ευλογία για την οικογένειά μας"
Αφιερωμένη στον "μικρό", όπως τον αποκαλεί, η σημερινή ανάρτηση! Η Εριέττα Κούρκουλου εξηγεί, με λόγια απλά, γιατί λατρεύει τον αδελφό της και συγκινεί.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση έχει ακόμη τρία αδέλφια, όμως μόνο με τον Φίλιππο μοιράζονται και πατέρα και μητέρα. Οι δυο τους έχουν πια πολύ στενή σχέση και σήμερα θέλησε να μιλήσει γι' αυτή δημόσια.

Μερικές, γλυκύτατες αδημοσίευτες φωτογραφίες των δυο τους αλλά και με τον σύζυγό και τον γιο της δημοσίευσε η Εριέττα και στη λεζάντα μοιράστηκε σκέψεις και συναισθήματα.

kourkoulou-latsi.jpg

"Σκέφτομαι πόσες φορές υποτιμάμε τον 'μικρό'. Ο μικρός ο άπειρος, ο αφελής ο άτσαλος", γράφει η Εριέττα εξηγώντας πως τελικά "ο μικρός έχει πολλά να μας μάθει!", όπως "Τεράστια όνειρα, πάθος για την ζωή, αυθορμητισμό, τόλμη, και μια αυτοπεποίθηση που θα παρακαλούσαμε να έχουμε όλοι".

Στη συνέχεια, μάλιστα, η 30χρονη "μεγάλη" παραθέτει τα σημαντικότερα πράγματα που της μαθαίνει κάθε μέρα ο δικός της "μικρός" που, για την ιστορία είναι 5 χρόνια νεότερός της.

Μαριάννα Λάτση - Φίλιππος Κούρκουλος: Κοινή, δημόσια εμφάνιση για μητέρα και γιο ύστερα από πολύ καιρό

filippos-kourkoulos.jpg

"Να μην διστάζω να αγαπήσω με όλη μου την καρδιά, να μην ντρέπομαι να πάρω τον οποιονδήποτε μια τεράστια αγκαλιά όποτε το αισθανθώ, να μην φοβάμαι την ζωή, να τραγουδάω χωρίς να λογαριάζω τι θα πουν οι άλλοι και να θυμάμαι ότι ο μπαμπάς μας μπορεί να έφυγε, αλλά συχνά κάνει την εμφάνισή του μέσα από τον απεσταλμένο του σωσία", αυτά είναι τα μαθήματα του Φίλιππου προς την Εριέττα που δεν κρύβει πως βλέπει μπροστά της "έναν μικρό που πολλές φορές αισθάνομαι ότι είναι μεγάλος γιατί η καρδιά του είναι τεράστια και το φως που μοιράζει τόσο δυνατό που σβήνει ακόμα τα βαθύτερα σκοτάδια!".

filippos-kourkoulos-1.jpg

"Είσαι μια ευλογία για την οικογένειά μας και είναι τιμή μου να σε χαζεύω διακριτικά όσο μεγαλώνεις!", γράφει με συγκίνηση η μεγάλη αδελφή και μαζί με τις ευχές στέλνει και την αγάπη της. "Χρόνια Πολλά μεγάλε μου μικρέ ❤︎︎ Σαγαπώ σαγαπώ σαγαπώ. Η αδερφή σου."

"Απεσταλμένο σωσία" του πατέρα τους, του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου, αποκαλεί τον Φίλιππο η Εριέττα και ίσως έχει δίκιο!

{https://www.instagram.com/p/Cs0WqU6owPm/}

Τα δυο άλλα αδέλφια της Εριέττας, από την πλευρά του πατέρα της, η Μελίτα και ο Άλκης. Εδώ οι τέσσερίς τους, μαζί και με τον Φίλιππο, το 2014 στην πρεμιέρα της παράστασης "Πρόβα Νυφικού", όπου χειροκρότησαν τον ηθοποιό της οικογένειας.

alkis-kourkoulos.jpg

Και από την πλευρά της μητέρας τους, ο Πάρις Κασιδόκωστας. Στη φωτογραφία η Εριέττα με τον Πάρι και τη μητέρα τους, Μαριάννα Λάτση σε εκδήλωση της αντικαρκινικής εταιρείας το 2018.

kourkoulou-latsi-kasidokosta.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 29.05.2023 - 15:12