Μαριάννα Λάτση - Φίλιππος Κούρκουλος: Κοινή, δημόσια εμφάνιση για μητέρα και γιο ύστερα από πολύ καιρό

01.09.2021
Μαριάννα Λάτση - Φίλιππος Κούρκουλος: Κοινή, δημόσια εμφάνιση για μητέρα και γιο ύστερα από πολύ καιρό
Στα 23 χρόνια του ο γοητευτικός νέος μοιάζει όλο και περισσότερο στον πατέρα του.

Η Μαριάννα Λάτση έχει τρία παιδιά. Τον Πάρι Κασιδόκωστα, από τον γάμο της με τον Γρηγόρη Κασιδόκωστα και τους Φίλιππο και Εριέττα από τον γάμο της με τον Νίκο Κούρκουλο.

Από τους τρεις, ο Φίλιππος είναι ο πιο "χαμηλών τόνων" και η αλήθεια είναι ότι δεν τον βλέπουμε συχνά.

Η πιο πρόσφατη αφορμή για την αναφορά στο όνομά του ήταν το γεγονός ότι συνόδευσε τη μητέρα του στη συναυλία του Γιάννη Πάριου στο Άλσος, χθες (31/8/2021) το βράδυ.

Η Μαριάννα Λάτση έλαμπε διπλά στις πόζες που χάρισε στους φωτογράφους. Εκτός από την έτσι κι αλλιώς εντυπωσιακή φιγούρα της, καμάρωνε παραπάνω για τον βενιαμίν της που πόζαρε στο πλάι της όλο χαμόγελα. Και για να πούμε την αλήθεια, όσο μεγαλώνει ο Φίλιππος, τόσο περισσότερο θυμίζει τον πατέρα του. Ειδικά τώρα που ξύρισε το μούσι του, σα να βλέπουμε λίγο περισσότερο από Νίκο Κούρκουλο στο πρόσωπό του. Ιδού και η απόδειξη για του λόγου το αληθές.

Με την αφορμή να θυμηθούμε μια σπάνια στιγμή όπου είχαν ποζάρει μαζί και τα τέσσερα παιδιά του Νίκου Κούρκουλου. Ήταν το 2014 όταν η Εριέττα και ο Φίλιππος είχαν πάει να παρακολουθήσουν τον Άλκι Κούρκουλο στην παράσταση "Πρόβα Νυφικού". Μαζί τους, πόζαρε στα παρασκήνια και η -ακριβοθώρητη- μεγαλύτερη κόρη του Νίκου Κούρκουλου, Μελίτα