"Ζούσα μόνο με αναψυκτικά, τσιγάρα και καφέ"

01.09.2021
"Ζούσα μόνο με αναψυκτικά, τσιγάρα και καφέ"
Ποια διάσημη ηθοποιός έκανε αυτήν την αποκάλυψη;

Η πρωταγωνίστρια του "The Queen's Gambit", Anya Taylor-Joy, μίλησε πρόσφατα για την εξουθένωση που βίωσε εν μέσω της ταραχώδους καριέρας της.

Orlando Bloom: Θυμάται το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή

Λόγω του ταραχώδους προγράμματος της, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ανέπτυξε μια ανθυγιεινή συνήθεια, λέγοντας: "Επιβίωσα με αναψυκτικά, τιγάρα και καφέ, και μέχρι το τέλος, έλεγα ότι 'πρέπει να φάω ένα λαχανικό'". Η εξαντλητική δουλειά και ο αντίκτυπός της σε αυτήν, της δίδαξαν τη σημασία της φροντίδας του εαυτού της.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της δημοφιλούς σειράς του Netflix, η 25χρονη ηθοποιός πήγαινε για ύπνο στις 8 μ.μ. και παραδέχτηκε ότι μερικές φορές ένιωθε ότι έχανε τη ζωή της επειδή δεν μπορούσε να κάνει αυτό που κάνουν οι περισσότεροι στην ηλικία της.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στη Vogue, η Joy είχε μοιραστεί τη ρουτίνα αυτο-φροντίδας της εν μέσω καραντίνας, η οποία περιελάμβανε ανάγνωση βιβλίων και αναζωογονητικά μπάνια.

Εκτός από τα βραβεία Golden Globe και Screen Actors Guild, ήταν επίσης υποψήφια για το φετινό βραβείο Emmy για την εξαιρετική ερμηνεία της στο "The Queen's Gambit".