Τρίτο διαζύγιο για την Όλγα Τρέμη

29.05.2023
Η Όλγα Τρέμη και ο Νίκος Νικητέας
Η Όλγα Τρέμη και ο Νίκος Νικητέας (photo: NDP Photo Agency)
Ξαφνικό και... ήρεμο διαζύγιο για την Όλγα Τρέμη, η οποία, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, χώρισε από τον εδώ και 12 χρόνια σύζυγό της, Νίκο Νικητέα.

Η είδηση που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου δεν έχει επιβεβαιωθεί (ούτε όμως και διαψευστεί) από τους άμεσα ενδιαφέρομενους και θέλει την Όλγα Τρέμη και τον Νίκο Νικητέα να έχουν ρίξει αυλαία στον γάμο τους εδώ και μερικούς μήνες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Esperesso η δημοσιογράφος, την οποία, μάλιστα είδαμε ξανά στην τηλεόραση ύστερα από πολύ καιρό με αφορμή τις πρόσφατες εκλογές και ο χειρουργόςτης Β' Χειρουργικής Κλινικής του Λαϊκού Νοσοκομείου και αναπληρωτής καθηγητής Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, ζουν σε χωριστά σπίτι από τον χειμώνα.

Θυμίζουμε ότι η Όλγα Τρέμη και ο Νίκος Νικητέας παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών στις 24 Νοεμβρίου 2011, στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών, ενώ είχαν προηγηθεί οι γάμοι εκείνης με τον δημοσιογράφο Θοδωρή Καλούδη και τον, επίσης δημοσιογράφο και τότε διευθυντή ειδήσεων του Mega Channel, Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

Από τον δεύτερο γάμο της, η δημοσιογράφος έχει και το μοναδικό παιδί της, τον Αλέξανδρο Παναγιωτόπουλο. Στη φωτογραφία ο Όλγα Τρέμη με τον γιο της και τον πατέρα του πριν από μερικά χρόνια.

olga-tremi-xristos-panagiotopoulos-alexansdros-panagiotopoulos.jpg

Ο νεαρός, που στην ουσία μεγάλωσε μέσα στο στούντιο του Mega υποστήριξε κάθετα πως δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του να βγαίνει στο γυαλί, ενώ δεν έκρυψε το νέο του επαγγελματικό βήμα που προέκυψε τυχαία από την πρόταση ενός φίλου.

"Ήμουν τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο για σπουδές. Δούλεψα σε ναυτιλιακές, σε σάιτ, αλλά δεν μου άρεσε", είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη ο Αλέξανδρος προσθέτοντας πως ένας φίλος του του πρότεινε την ιδέα να φτιάξουν μια εταιρεία παραγωγής και συμφώνησε αμέσως. Αυτό συνεχίζει να κάνει και ακολουθεί τον δικό του δρόμο.

Τελευταία τροποποίηση στις 29.05.2023 - 15:47