Εκλογές 2023: Τι φόρεσαν οι κυρίες της ενημέρωσης; - Τζίμα, Κοσιώνη και η επιστροφή Έλλης Στάη και Όλγας Τρέμη

22.05.2023
Εκλογές 2023: Τι φόρεσαν οι κυρίες της ενημέρωσης; - Τζίμα, Κοσιώνη και η επιστροφή Έλλης Στάη και Όλγας Τρέμη
Έντονη η 21η Μαΐου όχι μόνο για τους πολιτικούς και τα επιτελεία του αλλά και για τους δημοσιογράφους, σε όποιο μέσο και αν εργάζονται που έπρεπε να καλύπτουν την επικαιρότητα σε καταιγιστικούς ρυθμούς. Οι κυρίες της ενημέρωσης ήταν από την πρώτη στιγμή στις επάλξεις, χωρίς να χάσουν, βέβαια, ούτε μια στιγμή το στυλ τους, με εμφανίσεις που συζητήθηκαν.

Όλη την ημέρα κινούνταν σε ρυθμούς εκλογών τα τηλεοπτικά κανάλια και από νωρίς το απόγευμα τα βασικά επιτελεία των δημοσιογράφων είχαν πάρει θέση... μάχης. Εκτός από τη στάση τους στο μείζων θέμα της ημέρας, ο κόσμος ασχολήθηκε (όπως και κάθε φορά) με τα ρούχα που επέλεξαν να φορέσουν για την περίσταση.

Η Σία Κοσιώνη ήταν ντυμένη στα λευκά επιλέγοντας ένα κοστούμι και τις αγαπημένες της γόβες που είχε φορέσει και στο debate των πολιτικών αρχηγών πριν από μία εβδομάδα.

{https://www.instagram.com/p/Csgn5nRsJtH/}

Στο πλάι της, η anchorwoman του ΣΚΑΪ είχε πολύ κόσμο, όμως για πολύ ώρα στο ξεκίνημα της εκπομπής η παρουσία της Έλλης Στάη συζητήθηκε πολύ. Κοστούμι είχε επιλέξει να φορέσει και η κυρία Στάη όμως σε έντονο φούξια χρω΄μα εκείνη. Σημειώνουμε πως τα πρώτα χρόνια στην καριέρα της Σίας Κοσιώνη, η δημοσιογράφος είχε θεωρηθεί ως "η νέα Έλλη Στάη" και σήμερα, πια, οι δυο τους κάθονται στο ίδιο πάνελ και ζητά και τις συμβουλές της.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ θέλησε να μάθει από την πολύπειρη Στάη τι έκανε εκείνη αυτά τα 2-3 λεπτά που έχει πάρει τα αποτελέσματα από το exit poll αλλά θα πρέπει να περιμένει λίγο μέχρι να τα ανακοινώσει επίσημα.

elli-stai.jpg

"Αυτό είναι μια πολύ καλή ερώτηση. Ότι γίνεται κι εδώ… Ότι έρχεσαι γύρω γύρω πας από το exit poll. Σου λένε αυτά που σου είπε και ο κύριος Θεοδωρικάκος, ότι δεν μπορώ να πω τίποτα και περιμένεις να περάσει η ώρα.", απάντησε εκείνη σε στιγμές γενικής χαλαρώτητας. Ιδού και το απόσπασμα.

{https://www.youtube.com/watch?v=gWEYUqpo_Fw&ab_channel=ZappitVideos}

Μεγάλη αίσθηση έκανε και η στυλιστική επιλογή της Ράνιας Τζίμα η οποία τον τελευταίο καιρό έχει συγκεντρώσει μεγάλο μερίδιο ενδιαφέροντος τόσο ως προς την εντυπωσιακή εμφάνισή της όσο και ως προς τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται θέματα και πολιτικούς.

Ένα από τα πιο αγαπημένα της χρώματα επέλεξε η Ράνια Τζίμα, το παλ φυστικί. Στην ίδια απόχρωση και το παντελόνι και η μπλούζα με ανοιχτό χαμόγελο που φόρεσε και ενθουσίασε τους φανς και δεν το έκρυψαν. Κι εμάς μας άρεσε πολύ.

{https://www.instagram.com/p/Csgpu9kozW2/}

Δίπλα της η Κατερίνα Παναγοπούλου με ένα έντονο τιρκουάζ φόρεμα και η Νίκη Λυμπεράκη με λευκή, επίσης, επιλογή.

katpanagopoulou.jpg

niki-lymperaki.jpg

Στο Star η Μάρα Ζαχαρέα επέλεξε μια ελαφρώς colour blocking εμφάνιση με κόκκινο και λιλά.

mara-zaharea.jpg

Στον ΑΝΤ1 είχαμε τις κυρίες Φαίη Μαυραγάνη και Μαρία Αναστασοπούλου να πλαισιώνουν τον Νίκο Χατζηνικολάου ντυμένες στα λευκά και τα μαύρα αντίστοιχα.

snapinsta.app_347832059_207298721652159_3637100986087775131_n_1080.jpg

Στον αέρα του OPEN εμφανίστηκε και η Όλγα Τρέμη πολύ καιρό μετά την αποχώρησή της από την ενεργό δράση. Για την περίσταση διάλεξε ένα κοστούμι σε off white απόχρωση και εντυπωσιακά κοσμήματα.

olga-tremi.webp

Τελευταία τροποποίηση στις 22.05.2023 - 12:31