Debate και μόδα: Μάρα Ζαχαρέα, Σία Κοσιώνη, Πόπη Τσαπανίδου, Ράνια Τζίμα - Τι φόρεσαν οι κυρίες της πολιτικής παρέας

11.05.2023
Η Ράνια Τζίμα έκλεψε, κατά τη γνώμη μας, την παράσταση
Η Ράνια Τζίμα έκλεψε, κατά τη γνώμη μας, την παράσταση (Photos: NDP Photo Agency)
Στον απόηχο του χθεσινού τηλεοπτικού debate των πολιτικών αρχηγών ενόψει εκλογών, εμείς εστιάζουμε στο τι επέλεξαν να φορέσουν για την περίσταση οι κυρίες της παρέας.

Ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου η κρατική τηλεόραση διοργάνωσε debate πολιτικών αρχηγών όλων των κομμάτων που εκπροσωπούνται στο οινοβούλιο αυτή τη στιγμή, ώστε να τοποθετηθούν σε βασικά ζητήματα των προγραμμα΄των τους με στόχο να βοηθήσουν τους αναποφάσιστους να καταλήξουν στην επιλογή τους.

Το αν ο στόχος επετεύχθη έχει τεθεί υπό σοβαρή συζήτηση, όπως επίσης και ο τρόπος με τον οποίο διεξήχθη όλο η διαδικασία, ωστόσο το γεγονός παραμένει ότι η βραδιά έχει περάσει στο παρελθόν και ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματά του.

Από τη μία πλευρά είχαμε τον πρόεδρο της Ν.Δ. και πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα, τον πρόεδρο του ΠαΣοΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη, τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, τον πρόεδρο της Ελληνική Λύση Κυριάκο Βελόπουλο, και τον γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη, οι οποίοι κάθισαν εκ δεξιών του συντονιστή της βραδιάς και δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Γιώργο Κουβαρά.

debate.jpg

Από την άλλη είχαμε, αντίστοιχα, έξι δημοσιογράφους που κάθισαν με αλφαβητική σειρά, όπως εξήγησε από την αρχή ο κύριος Κουβαράς.

Η Μάρα Ζαχαρέα (STAR), η Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΪ), ο Γιώργος Παπαδάκης (ΑΝΤ1), ο Αντώνης Σρόιτερ (ALPHA), ο Παναγιώτης Στάθης (OPEN) και η Ράνια Τζίμα (MEGA) έθεσαν τα ερωτήματά τους με βάση ό,τι είχε συμφωνηθεί εκ των προτέρων από τη διακομματική επιτροπή.

Το αποτέλεσμα της διαδιακασίας που κατά γενική ομολογία ήταν πολλοί μεμονωμένοι μονόλογοι χωρίς ιδιαταίτερη ουσία (ούτε εκπλήξεις), παντελής έλλειψη διαλόγου και παραλήψεις βασικών σημείων που χρειαζόταν διευκρίνηση, όπως είπαμε, αναλύεται κατάλληλα από αυτούς που πρέπει.

Εμείς εδώ θα σταθούμε στο dress code των τεσσάρων κυριών της βραδιάς που επέλεξαν στο σύνολο τους ανδρόγυνο look.

Εκτός των τριών δημοσιογράφων που συμμετείχαν στο debate στη λίστα αυτή περιλαμβάνουμε και τη συνάδελφό τους, Πόπη Τσαπανίδου, η οποία παραβρέθηκε με τη νέα της ιδιότητα στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα ως Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και θα ξεκινήσουμε με αυτή.

Πραγματικά κομψότατη η Πόπη Τσαπανίδου με λευκό κοστούμι, λευκό τοπ, διακριτικό κοσμημα στον λαιμό, μαύρες γόβες και μαύρο τσαντάκι στα χέρια.

debate-popi-tsapanidou.jpg

Η Μάρα Ζαχαρέα επέλεξε επίσης κοστούμι με απίθανη color blocking προσέγγιση και εντυπωσίασε.

mara-zaharea-debate.jpg

Η Σία Κοσιώνη φόρεσε επίσης κοστούμι σε πράσινο χρώμα (της μόδας) συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο, τσάντα και γόβες.

sia-kosioni-debate.jpg

Η Ράνια Τζίμα, κατά τη γνώμη μας, βέβαια, ήταν η κυρία που εντυπωσίασε περισσότερο με ε΄να υπέρκομψο μαύρο κοστούμι με λευκές λεπτομέρειες.

rania-tzima-debate.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 11.05.2023 - 12:52